Hoşgeldiniz  

“ALKOÇLAR MARKASI KEMER’E ARTI BİR DEĞER KAZANDIRDI”

SEMİH KÖKEN | 12 Mart 2015 | Antalya Haber, Turizm A- A+

Yeni sezona yeni görüntüsü ve yapısı ile merhaba diyen Alkoçlar Kemer Hotel yeni sezondan da ümitli. Alkoçlar Kemer Genel Müdürü Metin Peltek, Alkoçlar markasının Kemer’e artı bir değer kazandırdığına dikkat çekti.

 Peltek, “8 Mart Dünya Kadınlar günü itibarı ile otelimizi açmış bulunuyoruz.  Tadilat sürecimizde otelimiz odalarından lobisine, lobisinden sahiline, ana restaurantına kadar yenilendi. Otelimizde çok ciddi bir yatırım yaptık. Bu yatırımın karşılığını bu sezonda inşallah almayı planlıyoruz. İlk açılış itibariyle gelen misafirlerimizin otelimizden memnuniyeti oldukça yüksek. İlk gelen misafirlerimizden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Alkoçlar markası Kemer’e bir artı kazandırdı. Kemer’de kaliteli bir tesis denildiği zaman Alkoçlar Kemer’de yerini aldı. Bütün misafirlerimizi ve acentelerimizi yakın bir süreçte bir açılış daveti ile otelimizin yeni yüzünü göstereceğiz”

2015 yılı zor bir yıl olacak

2015 yılını da değerlendiren Metin Peltek, zor bir yıl beklediklerini ve bu süreçte pazarlamada tüm pazarlara eşit mesafede çalıştıklarını söyledi. Peltek, “ 2015 yılı zor bir yıl olarak gözüküyor. Şu anda bu konuda otel olarak bütün önlemlerimizi almış bulunmaktayız. Tüm pazarlara eşit mesafede çalışıyoruz. Avrupa pazarı, Rus pazarı , Ortadoğu,Baltık,Balkan ve iç Pazar ile yoğun bir pazarlama çalışma içerisindeyiz. Şu anda Rus pazarında ciddi bir sıkıntı olacağı gözüküyor. Haziran ayı itibarı ile genel bir toparlanmanın olacağını ve sürecin rutine döneceğini düşünüyoruz. Bu konuda iyimseriz. Çünkü güzel bir ürünümüz var. Türkiye ve otellerimiz çok güzel bir ürün. Kaliteli hizmet veriyoruz. Bu anlamda iyi olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Rus pazarında endişemiz devam ediyor

Rus pazarında endişelerinin devam ettiğini de dile getiren Peltek, “ Bu endişemiz kurla alakalı. Ruslarda tatile gitme ve yurt dışına gitme özlemi var. Bu özlemin ve isteğin olması önemli. Bi şekilde bu olumsuz sürecin atlatılacağını düşünüyorum. Şu anda iç Pazar çok revaçta. Avrupa pazarında da bir artış öngörülüyor. Diğer Baltık ve balkan pazarlarında da artışlar var. Tabii ki Rus pazarının yerini hiçbir şey doldurmaz ancak buradaki eksiğin bir miktarını bu pazarlar ile kapatma çabası içerisindeyiz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle