Hoşgeldiniz  

Alaturka Yachting ile Akdeniz’in Güzelliklerini Yaşayın

Semih Köken | 18 Mart 2016 | Antalya Haber, Turizm A- A+

Alaturka Yachting ile Akdeniz’in Güzelliklerini Yaşayın

Alaturka Yachting ile Akdeniz’in Güzelliklerini Yaşayın

Alaturka yachting ile Akdeniz’in güzelliklerine karşı yelken açacak ve muhteşem bir uygulamanın vermiş olduğu keyifle huzur dolu bir tatil geçireceksiniz.

Mavi yolculuklar, Akdeniz kıyılarını keşfetmenize, el değmemiş koylarda sevdiklerinizle başbaşa zaman geçirmenize imkan tanıyan güzel uygulamalardan birisi olarak dikkat çeker. Mavi ve yeşilin her türlü tonuna şahit olacağınız bu uygulamalar da aynı zaman da muhteşem bir tarih sizi bekliyor olacak. Denizin tadını çıkarabileceğiniz mavi yolculuklar muazzamlığın ilk göstergesi olarak karşınıza çıkacaktır. Böylesine muhteşem bir bölgede tatil yapabilmenin vermiş olduğu ayrıcalık, yıl boyunca yaşadığınız stresin bir anda sona ermesini sağladığı gibi eşsiz güzellikleri görmenize de katkı sunacaktır. Her bölgesini severek keşfedeceğiniz Akdeniz’in eşsiz güzelliklerinin en belirgin halleri Fethiye ve Olimpos arasında gerçekleşmekte. Mavi yolculukların da ana rotasını oluşturan bu bölgeler, mükemmel bir tatil geçireceğiniz güzellikleri de beraberinde getirmektedir. Aşağıda Fethiye ile Olimpos arasında gerçekleşen mavi yolculuğun detayları mevcut; Detaylar için Lütfen bakınız;

Bu yolculuk esnasında Akdeniz’in güzelliklerine karşı yelken açacak ve muhteşem bir uygulamanın vermiş olduğu keyifle huzur dolu bir tatil geçireceksiniz. Nitekim denizin, plajların ve kumsalların size sunmuş olduğu güzelliklere bir de tarihi alanlar eklenince ne denli doğru bir tercih yapıldığına bir kez daha şahit olabilirsiniz. Programın detaylarına bakacak olursak;

Gün 1 Olimpos/Demre-Gökkaya Koyu

Mavi yolculuğa başlamadan önce Olimpos çevresinde ve Demre bölgesinden gelenler için ücretsiz servisler kaldırılıyor. Çayağzı limanında bekleyen guletler, yeni yolculuğun ilk adımı olacak. Sonrasında ise yolculuk Kekova istikametine başlıyor. 2 bin yıl önce Likya uygarlığı tarafından kurulan bu bölge, depremle yıkılmış ve batık bir şehir haline dönüşmüş. Doğal olarak ilk ziyaret noktasını da burası oluşturuyor. Deniz altında kalmış batık şehir eşsiz bir güzelliği size sunacak. Bununla birlikte Simena Kalesi de büyüleyici manzarasıyla ziyaretçilerine kucak açacak. Bu bölgelerde aynı zaman da denizin ve güneşin keyfini çıkarmakta mümkün. Her ne kadar batık şehirde yüzmeye imkan olmasa da çevresinde harika zaman geçireceksiniz. Geceleme ise Gökkaya körfezinde olacak.  Bu bölgede gece hayatını yaşamak isteyenler için ücretsiz tekne servisleri bulunuyor. Eğlencenin en güzel haliyle yaşandığı bu bölgede yıldızların altında dans edip keyfinizi sürebilir veya gulette kalarak yeni güne hazırlanmak için dinlenebilirsiniz.

Gün 2 Gökkaya – Akvaryum Koyu

Gökkaya’da güzel bir kahvaltının ardından rota Yağlıca koyuna çevrilecek. Burası yüzmek için oldukça elverişli. Öğle yemeği ise Kaş kıyılarında yenecek. Eşsiz güzellikte bir balıkçı kasabası olan Kaş, oldukça güzel bir bölgede yer alıyor. Öğleden sonra Kaş ilçesinde ki Akvaryum koyu ise bizi bekleyecek. Burası yüzme ve şnorkel için Türkiye’de ki en ideal alanlardan bir tanesi. Gece konaklamanın da yine bu bölgede yapılacağını unutmayın. Yüzmek, denizin ve güneşin keyfini çıkarmak için bol zaman yer alacak.

Gün 3 Akvaryum Koyu – Noel Baba Adası

Sabahın erken saatlerinde demir alınıp Kelebekler vadisine hareket edilecek. Siz ise gözlerinizi bu eşsiz güzellikte ki bölgede açacaksınız. İlk iş kahvaltı, sonrasında ise yüzmek ve güneşlenmek için bolca vaktiniz olacak. Kelebekler vadisi 140 farklı türe ev sahipliği yapıyor. İster bu bölgede yürüyüşe çıkın isterseniz denizin ve kumsalın keyfini sürün; kesinlikle güzel bir tatil sizi bekliyor olacak. Kelebekler vadisinden sonra ki durak ise Ölüdeniz olacak. Burası Avrupa’nın en popüler bölgesi. Yüzmek için eşsiz bir güzelliği size sunan Ölüdeniz’de isterseniz yamaç paraşütü de yapabilirsiniz. Muhteşem güzellikler arasında gerçekleşen bu uygulama ile eşsizliğin keyfini sürebilirsiniz.

Gün 4 Noel Baba Adası – Fethiye

Turun son gününde ilk durak Samanlık ve Tarzan koyları olacak. Bu bölgelere gitmeden önce eşsiz güzellikte ki denizin tüm keyfini çıkarabilirsiniz. Öğlen yemeğinin ardından ise dönüş yolculuğu yeniden Fethiye limanı olacak.

Böylesine eşsiz güzellikte ki bir tur için elbette ki güzel bir planlama gerekiyor. Zira muhteşem koyları ziyaret edebileceğiniz gibi denizin de tüm güzelliğini yaşamanız muhtemel. Bunların arasına tarihi alanları ve doğal güzellikleri de ekleyince unutulmaz bir tatil sizi bekliyor olacak. Mükemmel bir tatilin ilk anılan ismi olan mavi yolculukla ister güzel bir tatil geçirin isterseniz tüm yılın stresini atın, kesinlikle buna değeceğine emin olabilirsiniz. Başlangıcından bitişine kadar geçen sürede mükemmel bölgeleri gezip görebilmeniz mümkün.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle