Hoşgeldiniz  

Yusuf Şimşek, tempo yükseltti

SEMİH KÖKEN | 23 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Antalyaspor’un, Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği ikinci etap kampında antrenör Yusuf Şimşek, ağır ve yorucu geçen antrenmanlarda sabah kondisyon, akşam taktik çalışmasıyla futbolcularını yeni sezona hazırlıyor.

 

Spor Toto Süper Lig’e bir yıl aradan sonra yeniden yükselen Antalyaspor, Ayfonkarahisar’da ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. Transferleriyle adından söz ettiren ve oluşturduğu kadroyla ligde kalıcı olmayı hedefleyen Antalyaspor, günü çift antrenmanla tamamladı. Yusuf Şimşek yönetimindeki antrenmanda futbolcular sabah kondisyon, akşam da taktik çalışması yaptı. Antrenör Şimşek, futbolcularını sık sık uyararak taktik hakkında bilgi verdi. Yorucu ve ağır geçen kamp döneminde futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.

ŞAHİN AYGÜNEŞ AYRILDI

Antalyaspor’da sözleşme şartlarında karşılıklı anlaşma sağlanamayan ve disiplinsiz tavırları nedeniyle Afyonkarahisar’daki kamp kadrosuna dahil edilmeyen Şahin Aygüneş, takımdan ayrıldı. 3 Ağustos’a kadar Afyonkarahisar’da kamp çalışmalarını sürdürecek Antalyaspor, bu akşam saat 21.30’da ise Afyon Yaz Futbol Festivali’nde Olympıacos FC ile oynayacak. Kırmızı beyazlılar turnuvada ikinci maçında da cumartesi günü Olympic De Marseille ile karşılaşacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle