Hoşgeldiniz  

Türkiye Softbol Şampiyonası başladı

SEMİH KÖKEN | 01 Kasım 2014 | Spor A- A+

Kemer Ahmet Erkal Spor Tesislerinde başlayan Türkiye Softbol Şampiyonası çeşitli illerden 350 sporcunun katılımı ile başladı. Başlayan şampiyona 10-13 yaş, 14-16 yaş ve +17 yaşları arasında düzenlenmekte.

 

 

Türkiye Softbol Şampiyonası ile ilgili açıklama yapan Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Rugby Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü şunları söyledi; “Türkiye Softbol Şampiyonası, Kemer ayağı faaliyetlerimiz arasında 2014 yılının son faaliyeti. Bununla birlikte2014 sezonunu kapatacağız. Şampiyona da, 26 tane Türkiye kotası almış kulübümüz burada yarışmakta. Toplamda 350 sporcumuz mevcut ve şampiyonamız iki gün sürecek. Üç yaş kategorimiz var ve bunlar 10-13 yaşları, 14-16 yaşları ile +17 yaşları arasında yapılacak.

Milli Takım hocanızda burada ve Milli Takımı buradan seçecek. Milli Takımın açıklamamasının ardında da 2015 yılı için artık kamp dönemi başlamış olacak. Yani bu son faaliyetimiz ama Milli Takımı alabilirsek Aralık ayında hava şartlarının uygun olduğu bir yerde kampa almayı hedefliyoruz.

 

Kemer’i seçmemizdeki Kemer’de güzel bir hava var. Kemer’e de alıştık faaliyetlerimizin birçoğunu da burada yapıyoruz. Bu havayı Türkiye’nin diğer illerinde bulmak mümkün değil. Buradan sporcularımız da memnun. Mücadeleleriz Pazar günü sona erecek” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle