Hoşgeldiniz  

Tek hedef 2. Lig

SEMİH KÖKEN | 08 Ekim 2014 | Spor A- A+

Spor Toto 3’üncü Lig 2. gurupta mücadele eden Kemer Tekirovaspor, oynanan 5 karşılaşmada aldığı 1 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 3 galibiyet ile 3. Sıraya yerleşti. Ligin ilk mücadelesinde Maltepespor’a yenilen ve ardından mağlubiyet yüzü görmeyen Kemer Tekirovaspor’un sahasında oynadığı iki maçtan da galibiyet ile ayrıldı. Son maçında geçtiğimiz hafta Sakarya deplasmanında Gölcükspor’u 3-4’lük skor ile yenen Kemer temsilcisi üst sıraları zorlamaya devam ediyor.

 

Kemer Tekirovaspor Asbaşkanı Durmuş Can Kemer Tekirovaspor’un hedefleri ile ilgili açıklama yaparken takımda ve yönetim de tek düşüncenin Spor Toto 2 lig olduğunu belirtti.

Can yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Tüm yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız tek bir hedef için kenetlendik ve gereken ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz Spor Toto 2. lig. Elbette ki bu konuda en büyük destekçilerimiz yine Kemerlilerimiz. Onlar bizi destekledikçe ve 12. Adam görevini yerine getirdikçe takımın performansı daha üst seviyelere çıkacaktır. Onları her zaman yanımızda görmek bizi mutlu ediyor.

 

Bu sene yeniden bir yapılandırma yaparak üst sıralara oynayacak bir takım ve başına da teknik heyet getirdik. Biz takımın başına geldiğimizde 28 kişilik kadroya 25 transfer gerçekleştirdik. İlk Maltepespor mağlubiyetini de uyum sorunu nedeni ile yaşadığımızı düşünüyorum. Şu anda takımdaki futbolcularımız bir arkadaşlık ortamı yarattı ve bunun neticesinde de seri galibiyetler almaya başladık. Bununda böyle devam ederek sezonu en iyi yerde bitireceğimize eminiz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle