Hoşgeldiniz  

Takımın Seyirci Desteğine İhtiyacı Var!

Semih Köken | 26 Kasım 2021 | Spor A- A+

Kemer Spor Korkuteli Belediye Spor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı!
Bölgesel Amatör Lig (BAL) mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer Spor bu hafta sonu kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Korkuteli Belediye Sporu ağırlayacak.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Denizli Sarayköy’de 3-2 mağlup olan Kemer Spor bu hafta sonu “Pazar” kendi evinde saat 14.00 Kemer İlçe Stadında ağırlayacağı Korkuteli Belediye Spor maçından mutlak 3 puan alması bekleniyor.
Maçı; İbrahim Güner, Hakan Erdaş ve Mehmet Enen hakem üçlüsü yönetirken maçın 4. Hakemliğini ise Kemal Ögen yapacak.
Çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Kemer Spor’da cezalı futbolcu olmadığı ve hafif sakatlığı bulunan Mehmet Can Işık düz koşu yaparak antrenmanı tamamlarken kadroya girmesi maç saatinde belli olacak.
Teknik heyetten taraftara çağrı
Deplasmanlarda türbinler dolup taşarken Kemer’de maçlara ilgi gösterilmiyor ve türbinlere gelen az sayıda seyirci de takımımızı desteklemiyor diyerek sitem ediyorlar. Bir takımım başarısında taraftarların çok önemli bir etkisi olduğuna da değinen teknik heyet, yani ev sahibi takımın taraftarları kendi evlerinde takımlarının kazanmasında büyük bir etkendir. Diyerek Pazar günü zorlu maça tüm Kemer halkını bekliyoruz. Dediler
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle