Hoşgeldiniz  

Pirlo ve Ronaldinho bombası!

Semih Köken | 19 Kasım 2015 | Spor A- A+

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, İtalyan futbolcu Andrea Pirlo ve Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile anlaştıklarını belirterek, sadece maddi sorun yaşadıklarını bu noktada destek beklediklerini kaydetti.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, son dönemde Antalyaspor ile ismi geçen 36 yaşındaki İtalyan oyuncu Andrea Pirlo ve Brezilyalı yıldız Ronaldinho’nun transferleri ile ilgili açıklamada bulundu.

Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Gencer, son bir haftalık ziyaretin ardından açıklama yapma gereği duyduğunu söyledi.

“DESTEK BEKLİYORUZ”

Transferler noktasında kamuoyunda bilgi kirliliği olduğunu aktaran Başkan Gencer, “Antalya’da büyük organizasyonlar yapılıyor. Antalyaspor, Eto’o ile dünya gündemine oturdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde Antalya Belek’te G20 zirvesi gerçekleştirildi. Antalya markası dünya vitrininde bir çok ülke isminin önüne geçti. Turizm olarak ülkemizin isminin de önüne geçti. Biz her şeyden önce yapılan transferler Antalya markasının becerisidir. Şehirde yaşayan iş dünyasının her türlü seçilmiş, atanmış herkesin bu markanın kıymetini bilmesi gerekir” diye konuştu.

“DEVRE ARASINDA GELECEK”

Transferde en büyük etkenlerden birini şehir olduğunu ifade eden Gencer, “Bunu baz alarak Antalyaspor için neler yapılabileceğini yönetim olarak ispatlamış olduk, ispatlamaya da devam ediyoruz. Bu transferi sadece yönetim yapmadı, kentimizde yapmadı. Bu marka ile bizimle masaya oturmak istemeyen kimse yok. İtalya’da, New York City forması giyen Andrea Pirlo’nun menajeri ile masaya oturduk. Başka futbolcuların menajerleriyle de masaya oturduk. İsimlerini saklasak da görüştüğümüz futbolcuların hepsi Antalyaspor’da oynamaya razı. Andrea Pirlo ile ilgili rakamlar yazıldı, çizildi. Pirlo’nun Antalya’ya gelmemesi gibi bir neden yok. Antalyaspor’a gelmeye hazır. İstediğimiz zaman Aralıktan sonra gelmemesi için bir sebep yok” dedi.

“PIRLO VE RONALDINHO GELMEYE HAZIR”

Antalya’nın dev organizasyonlar anlamında güzel günler geçirdiğini kaydeden Başkan Gencer, “Önümüzdeki yıl da çok büyük bir yıl olacak. Antalyaspor’a yıldızlar geleceği gibi Expo 2016 çalışmaları var. Expo 2016’ya Antalyaspor’un yıldızlar topluluğuyla girmesini istiyorsak, açılış ve tanıtımını birleştirmek için büyük bir fırsat. Ciddi çalışmalar yapılıyor. Antalya şehrinin her şeyi yapabileceğinin bilincinde. Bizde Antalyaspor olarak bu tür oyuncuların transferde boyumuzun ölçüsünü biliyoruz. Eto’o’yu bölge turizmcisi İati ve Antalya Mermer’le transfer yapmıştık. Bundan sonraki transferi de nasıl yapacağımızı biliyoruz. Buradan çağrıda bulunuyoruz. Antalyaspor olarak Pirlo ve Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho ile ilgili olarak alt yapıyı oluşturduk. Ocak ayı içinde gelmemesi için bir neden yok. Devre arası için gerçekleştirdiğimiz transferlerde var. Bunlarda birer yıldız. Dünya çapında Pirlo ve Ronaldinho ile anlaşamadığımız bir konu yok. Bizim davetlerimizi bekliyorlar. Anlaşamadığımız hiçbir konu yok. Menajerleri ile bir problemiz yok. Expo 2016’ya yıldızlarla girmesini istiyorsak, tanıtımın daha güçlü olmasını istiyorsak, biz Antalyaspor olarak hazırız. Bu transferleri yapmamız için hiçbir sebep ve nedenimiz yok.Bu noktada Expo 2016 Antalya Ajansı’ndan Manevi değil maddi destek bekliyoruz” diye konuştu.

“GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK”

Galatasaray karşılaşmasına da değinen Gencer, “Ligdeki zorlu maçlardan biri. Takımız bu maça hazırlanıyor. Galibiyetten başka düşüncemiz yok. Mutlu bir sonuçla dönmek istiyoruz. Olmaması içinde bir neden yok” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle