Hoşgeldiniz  

Minikler Türkiye Şampiyonasında 4 birincilik

SEMİH KÖKEN | 20 Mayıs 2014 | Spor A- A+

Bocc mill takım  (1)

Bocc mill takım  (2)

Bocc mill takım  (3)

Kemer’li sporcuların büyük başarısı, Mersin’de yapılan Türkiye Şampiyonasında 4 biricilik kazandılar.

Türkiye Okullar arası Bocce Şampiyonası ilk kez olmak üzere 7-12 Mayıs 2014 tarihleri arasında Mersin Toroslar Bocce Salonu’nda yapıldı.

Türkiye Şampiyonası Miniklerde Kemer 4 birincilik kazanarak 4 sporcu Milli takım havuzuna girmeye hak kazandı.

Türkiye Şampiyonası, minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde kız-erkek ayrı olmak üzere toplam 6 ayrı kategoride düzenlendi. 30 farklı ilden 100’den fazla okuldan yaklaşık 500 sporcunun yarıştığı şampiyonada Kemerli minikler 4 birincilik kazandı.

Küçük Kızlar: Antalya- Kemer Mustafa Rüştü Tuncer Ortaokulu,(Fatma Nur Beydili, Deniz Tuncer, Özlm Çelik ve Tuçe Tuncer) Manisa Turgutlu Hüseyin Orhan Ortaokulu, Denizli Uzunpınar Ortaokulu, Ankara Kocatepe Ortaokulu.

ŞAMPİYONLAR BAŞKAN GÜL’Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Küçük Kızlarda şampiyon olan Mustafa Rüştü Tuncer Ortaokulu öğrencileri ve takımın başarılı çalıştırıcıları, Erdal Buyruk ve Erman Buyruk Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek Başkan Gül’e birincilik kupasını verdiler. Başkan Mustafa Gül ise başarılar dolayı birincileri ve takımı kutlarken geleceğin yıldızlarına birer paket hediye verdi.

Çocukların başarısı hakkında bir açıklama yapan Erdal Buyruk; biz Mersindeki Türkiye şampiyonasına giderken şampiyon olmak için söz vermiştik. İyi bir çalışma sonucunda bunu başardık. Ve bu başarının ardından 4 biricilik kazanarak Milli takım havuzuna da 4 sporcu vereceğiz. Artık bu yıldızlarımız ileriki yıllarda Kemer’in ve Türkiye’mizin adını Avrupa ve Dünyada duyuracaklardır. Kendilerini sizlerin huzurunda tebrik ederim. Dedi

Başkan Mustafa Gül ise yaptığı konuşmada; Bilgisayar ve teknoloji insan hayatında lazım olan şeyler ama bunun yanında sağlık yönünden fazlası da zararlı olan bir teknolojidir. Teknoloji bilgi için kullanılmalıdır ama vücuttaki enerjiyi atmak için de spor yapmak lazım. Biz Kemer belediyesi olarak birçok dalda faaliyet göstermekteyiz. Burada şampiyon olan gençlerimiz arkadaşlarına örnek olacaklar diye sözlerine devam eden Başkan Gül; birde bunun içinde Milli takım varsa onu yaşamak daha da güzel bir duygu olacaktır. Onun için gençlerimizi sizleri bu başarınızdan dolayı tebrik eder çocuklarımızın da gözlerinden öperim. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle