Hoşgeldiniz  

Minik Voleybolcu Kızlar Şampiyonluğu Kıl Payı Kaçırdı

SEMİH KÖKEN | 22 Haziran 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Spor A- A+

Kemer Kiriş Limak Limra Spor Salonu’nda oynanan müsabakalar sonrasında sahaya çıkan ve 4 maçı da rakiplerini yenerek Şampiyonluk için maça çıkan Kemerliler Gençlik Minik Kız Voleybol takımı Alanya Bahçeşehir takımına 2-1 mağlup olarak Akdeniz Spor Kampları ikincisi oldu.
Bu skorla ikincilik kupasını Kemer’e getiren Minik Voleybolcuları Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, hem teselli etti hem de tebrik etti. Voleybolcuları Kemer ASPAVA’da yemek veren Başkan Mustafa Gül; Takımın Başarılı çalıştırıcısı Hülya Karslı ve Voleybolcuları kutlarken birlikte hatıra fotoğraf çektirdiler.

Genç yıldızları yetiştiren Kemer Gençlik Spor Kulübü başarılı antrenörü eski milli voleybolcu Hülya Karslı, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e Turnuvada katkılarından dolayı teşekkür ederken Spora ve Sporculara çok önem verdiğini söyledi. Karslı “Birçok turnuvada miniklerde ve yıldızlarda takımımız güzel dereceler yaptı. Geçtiğimiz yıllarda de iki sporcumuzu milli takım havuzuna göndermiştik. Kulübümüzün yetiştirdiği ve daha sonra Antalya Şimşekspor’a gönderdiğimiz kızım 2001 doğumlu Süher Karslı, yaşı küçük olmasına rağmen Yıldız Milli Takım kampına yolcu ettik. Kızım şimdi İzmir’de Milli takım kampında. Kemer’in gurur oldu. Çalışmalarına da değinen Karslı; Kemer Kapalı Spor salonunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Genç yetenekleri kulübümüze bekliyoruz. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle