Hoşgeldiniz  

Milliler Kemer’de kampta

SEMİH KÖKEN | 08 Mayıs 2014 | Spor A- A+

Samsun’da 4-12 Temmuz’da gerçekleştirilecek U-21 Dünya İşitme Engelliler Basketbol Şampiyonası’na katılacak Türkiye İşitme Engelliler Basketbol Milli Takımı, Antalya’nın Kemer ilçesindeki kampta hazırlıklarını sürdürüyor.

DSC_2348 DSC_2342 DSC_2344

Türkiye İşitme Engelliler U21 Erkekler Basketbol Milli Takımını Samsunda yapılacak Dünya şampiyonasına; Rıza Solmaz, Ali İhsan İlci ve Ali Yamak hazırlıyor.

Türkiye İşitme Engelliler U21 Erkekler Basketbol Milli Takım Antrenörü Rıza Solmaz, yaptığı açıklamada, Kemer’in Göynük mahallesinde yeni yapılan Spor Salonunda çift antrenmanla dünya şampiyonasına hazırlandıklarını bildirdi. Samsun’da düzenlenecek “Dünya İşitme Engelliler Basketbol Şampiyonasında Türkiyeyi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini vurgulayan Rıza Solmaz, Çocuklarımız, çok istekli. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Kemer bizim 3. Kampımız çok iyi ve verimli geçiyor. Şampiyonada ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. 2011’de İtalya’da düzenlenen Dünya Şampiyonasında dünya 7’ncisi olduk. 2012 yılında Konya’da yapılan Avrupa Şampiyonasında Avrupa 4’üncüsü olduk. Hedefimiz, Samsunda madalya almak diyen Solmaz, Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimize ulaşmak için çok çalışıyoruz. Dedi

Antrenmanları izleyen Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Semih Top ve Kültür ve Halkla ilişkilr Müdürü Metin Tıraş, sporcu v Antrenörlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle