Hoşgeldiniz  

Milano yolculuğu

SEMİH KÖKEN | 23 Haziran 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, her konuda anlaştığını açıkladığı Samuel Eto’o’yu Antalya’ya getirmek için dün özel uçakla Milano’ya gitti. Antalya Mermer’in sahibi Emin Gülmez ile birlikte Kamerunlu futbolcunun maliyetini karşılayacak 2 işadamından biri olan Levent Aydın’ın kiraladığı özel uçak, dün 13.00’de Antalya’da kalkış yaparak Milano’ya gitti. İşadamı Levent Aydın da aynı uçakla Milano’ya gitti.

DİKKAT ÇEKEN FOTOĞRAF

Başkan Gencer, Samuel Eto’o için hazırlattığı ve isminin yazılı olduğu 9 numaralı formayı da Milano’ya götürdü. Özel uçağın kalkışından birkaç saat sonra sosyal medyada uçaktakilerin fotoğrafları yayınlandı. Fotoğraf karesinde yemek masasında ve ellerdeki kadehlere dikkat çekerken, aynı fotoğrafı sosyal medyada paylaşanlar Ramazan ayına dikkat çekerek buna tepki gösterdi. Aynı saatlerde yine sosyal medyada, Eto’o’nun havalimanında beklerken çekildiği öne sürülen bir fotoğrafa yayınlandı. Ancak Eto’o’ ile eşinin üzerinde kışlık elbise olması fotoğrafın eski olduğu şüphelerine yol açtı.

BAKAN’DAN AÇIKLAMA

Dün sabah Antalyaspor’dan yapılan yazılı açıklamada, Milano’ya giden özel uçağın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından tahsis edildiği belirtilerek teekkür mesajı yayınlandı. Ancak bu açıklamanın ajanslar tarafından servis edilmesinden kısa süre sonra, Bakan Çavuşoğlu’nun Antalyaspor’a devlet uçağını tahsis ettiği algısı uyandırdı.

DEVLET UÇAĞI DEĞİL

Bakan Çavuşoğlu, kendisiyle görüşen gazetecilere yaptığı açıklamada, “Uçak kesinlikle devlet uçağı değil. Ben tahsis etmedim. Kulüp yöneticileri benden yardımcı olmamı istediler. Ben de tanıdığım birkaç özel uçak şirketinin adını verdim. Antalya milletvekili olduğum için Antalyaspor’a yardımcı olmak görevim. Dün olduğu gibi bugün de Antalyaspor’un yardımına koşarım. Kulüp başkanı ‘tahsis’ deyince yanlış anlaşılmış. Uçak kesinlikle devlet uçağı değil” diye konuştu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle