Hoşgeldiniz  

Maratoncuları Taşıyan Midibüs Devrildi: 7 Yaralı

Semih Köken | 01 Ekim 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Antalya‘nın Kumluca İlçesi’nde Likya Yolu Ultra Maratonu’na katılan yürüyüşçüleri taşıyan midibüs devrildi, 7 kişi yaralandı.

Kumluca‘ya bağlı Adrasan turizm bölgesi yakınlarında sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Likya Yolu Ultra Maratonu’na katılan 28 sporcuyu taşıyan 62 yaşındaki Mustafa Bolel yönetimindeki 48 JD 343 plakalı midibüs, freninin boşalması sonucu yoldan çıkarak devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada yaralanan Vildan Şengöz, Bahar Deniz, Arif Toprak, Kemal Özdemir, Pınar Satıoğlu, Esra Taşcı ve Nur Çubukçu, sağlık ekipleri ve diğer sporcuların yardımıyla araçtan çıkarıldıktan sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kumluca Devlet Hastanesi’ne gelerek yaralıların durumuyla ilgili bilgi alan yarış direktörü Taner Damcı, “Likya Yolu Ultra Maratonu’nun Adrasan- Çıralı bölümünü koşmak üzereAdrasan‘a giderken bir kaza yaşadık. Çok ciddi bir sıkıntı yok. Sanırım arkadaşlarımız çok kısa süre içinde taburcu olacak” dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle