Hoşgeldiniz  

Kurumlar Arası Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası başladı

SEMİH KÖKEN | 15 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Spor A- A+

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun düzenlediği Kurum ve Kuruşlar Arası Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası, Kemer Kapalı Spor Salonu’nda yapılmaya başlandı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun Kemer Kapalı Spor Salonunda organize ettiği, 14-16 Nisan tarihleri arasında yapılan, Kurum ve Kuruşlar Arası Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası 60 İl’den 71 erkek takımı ve 12 bayan takımının toplam 350’ye yakın sporcunun katılımı ile başladı. İlk gün 4’lü gruplar halinde grup elemeleri yapılacak ve gruplarda ilk ikiye giren takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazanacaklar. Şampiyonanın finalleri ise 16 Nisan günü oynanacak ve yapılacak finallerin ardından da ödül töreni seremonisi gerçekleşecek.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve düzenlenen Kurum ve Kuruşlar Arası Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası Organizasyon sorumlusu Mutlu Özdemir; “ Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığımızın 2014-2015 yılı faaliyet programında yer alan Kurum ve Kuruşlar Arası Türkiye Şampiyonamız bugün itibariyle Antalya’nın Kemer İlçemizde başladı. Türkiye’nin değişik illerinden yaklaşık 71 erkek 12 bayan takımının katılımıyla turnuvamızı organize ediyoruz. 3 gün yani Perşembe gününe kadar turnuvamız devam edecek. Perşembe günüde finallerimizi oynayarak ödül törenimiz ile birlikte turnuvamızı bitireceğiz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle