Hoşgeldiniz  

Kupası Hazırlıklarıı Sürüyor

SEMİH KÖKEN | 24 Eylül 2014 | Spor A- A+

Antalyaspor, Türkiye Kupası 2. Tur maçında Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda perşembe günü, 3’üncü Lig ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak. PTT. 1. Lig’de oynadığı üç maçta 7 puan kazanarak ikinci sıraya yükselen kırmızı beyazlı takım, Pazar günü de sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Dört günde hem lig hem kupa maçına çıkacak olan Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri’nde çalışmalarına devam ediyor.

ÖMER İKİ HAFTA YOK

Teknik Direktör Engin Korukır yönetiminde akşam antrenmanına çıkan futbolcular iki grup halinde çalıştı. Antrenmana düz koşu ile başlayan futbolcular ardından yarım sahada minyatür kale maç yaptı. Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Mehmet Sedef yürüyüş yaptı. Sakat olan Ömer ile Önder Turacı da idmana katılmadı. Ömer’in iki hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

BİLETLER 1-5-10 LİRA

Diğer yandan karşılaşmanın bilet fiyatları da belli oldu. Antalyaspor yönetimi tarafından Adopen Kale Arkası 1 lira, Ceysu Maraton 5 lira, Rixos Numaralı 10 lira olarak açıklandı. Kırmızı beyazlı taraftarlar kupa maçını izlemek için stada Passolig kartlarıyla giriş yapabilecek. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle