Hoşgeldiniz  

Kemerspor’a destek için piyango çekilişi

Semih Köken | 01 Ekim 2015 | Spor A- A+

SPOR Toto 3’üncü Lig 2’nci grupta mücadele eden Kemerspor 2003 yönetimi, çekilişle bir taraftarına otomobil hediye edecek.

Kemer’in 3’üncü Lig’deki temsilcisi Kemerspor 2003 tarafından Milli Piyango İdaresi’nin izniyle yapılacak çekilişle hem kulübe katkı sağlanacak hem de bir taraftar 55 bin lira değerindeki otomobilin sahibi olacak. Çekiliş için 10 bin adet bastırılan biletler Kemer’de satışa çıktı. Takımına destek vermek isteyen taraftarlar, biletlere yoğun ilgi gösterdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü yapılacak çekilişle sahibini bulacak araç da Cumhuriyet Meydanı’nda sergilenmeye başlandı.

Piyango çekilişiyle ilgili bilgi veren Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta, takıma maddi destek sağlayacak çekiliş sonrası bir taraftara 55 bin lira değerinde otomobil hediye edileceğini belirtti. Minta, çekilişe yoğun ilgi gösterilmesini hedeflediklerini dile getirdi. Genç ve kaliteli futbolcularla Kemerspor 2003’ün ligde başarıyla mücadele ettiğini aktaran Minta, 2. Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle