Hoşgeldiniz  

KEMERSPOR GAZİOSMANPAŞA GALİBİYETİYLE LİGE MERHABA DEMEK İSTİYOR…

Semih Köken | 20 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Spor A- A+

Kısa bir süre öncesinde üç etaptan oluşan kamp dönemini tamamlayan Kemerspor 3. Lig 2. Grup 1. Hafta müsabakasında sahasında karşılaşacağı Gaziosmanpaşa maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Lige sahasında start verecek olan Antalya ekibi Kemerspor saha ve seyirci avantajını kullanarak iyi bir galibiyetle sezona merhaba demek istiyor. Geçtiğimiz sezon Play-Off’u son karşılaşmaya kadar kovalayan Kemerspor’da bu yıl hedefler çok çok daha yüksek.

Bugün gerçekleşen idman öncesinde kurban keserek adak adayan Kemerspor’da Başkan İsmail Selami Minta’nın yanı sıra Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Kemerspor Başkan Yardımcısı Durmuş Can, Teknik Ekip ve Oyuncular yer aldı. Kesilen kurbanın ardından Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta yeni sezonun hayırlı ve uğurlu olması dilelerinde bu3lundu.

İdman sırasında yeni sezonu, çalışmaları ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Kemerspor Başkanı ismail Selami Minta; “Teknik heyetin talepleri doğrultusunuda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl Play-Off kovalayan ekibin üzerine takviyeler yaptık ve hedefimiz olan 2. Lige şampiyon olarak çıkmayı hedefliyoruz. Haftasonu oynanacak Gaziosmanpaşa karşılaşmasında taraftarlarımızı stada davet ediyoruz ve galip gelen taraf olmak istiyoruz ” dedi.

Teknik Direktör Tuğrul Metin Gaziosmanpaşa karşılaşması öncesinde; “İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve takıma oyuncu takviyeleri yaptık. Hedeflerimiz doğrultusunda elimizden gelennin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Lige sahamızda oynayacağımız Gaziosmanpaşa galibiyetiyle başlamak istiyoruz” dedi.DSCF0839 kopya DSCF0842 kopya DSCF0844 kopya

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle