Hoşgeldiniz  

Kemer Tekirovaspor’da hazırlıklar devam ediyor

Semih Köken | 27 Mart 2015 | Kemer Güncel, Siyaset, Spor A- A+

11051897_1609239752654196_6974508221584917966_oSpor Toto 3’üncü Lig 2’inci grupta mücadele eden Kemer Tekirovaspor, hafta sonu karşılaşacağı Payas Belediyespor hazırlıklarına devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Yeni Diyarbakırspor deplasmanında 13’üncü dakika’da Metehan’ın kullandığı penaltı vuruşundan yararlanamayarak sahadan beraberlikle ayrılan Kemer Tekirovaspor, ligin 28. hafta mücadelesinde sahasında karşılaşacağı Payas Belediyespor maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyorlar. Kemer Tekirovaspor’da, iyi oynanmasına rağmen Yeni Diyarbakırspor karşısında elden kaçan 2 puana rağmen form grafiği ve moraller oldukça yüksek. Kemer Tekirovaspor’da geçtiğimiz hafta Yeni Diyarbakır mücadelesinde sarı kart gören Edip Saruhan, 4’üncü sarı kartı olması nedeniyle cezalı duruma düşerken kaleci Hasan Demir’de sakatlığı nedeniyle Payas Belediyespor mücadelesinde yer alamayacak. Payas Belediyespor karşılaşması 29 Mart 2015 Pazar günü saat 13.30 da başlayacak.

CAN; “TEK HEDEF 3 PUAN”

 

Kemer Tekirovaspor As Başkanı Durmuş Can yaptığı açıklamada; “Biz ilk sezonun tamamlanmasının ardından takımımıza yaptığımız takviyeler ile ikinci sezon öncesi iddialı bir takım ortaya çıkarttık. Oyuncularımızda bizi yanıltmadı ve son haftalarda üst üste 3 puanlar kazandık. Son oynadığımız Yeni Diyarbakırspor mücadelesinde de 3 puanı kaçıran taraf biz olmuştuk. Yönetim kurulumuz, Teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarımızla birlikte playofflara çıkacağımız konusunda bir hava yakaladık ve bunu başarırsak playofflardan da çıkacağımıza eminiz. Hafta sonu oynayacağımız Payas Belediyespor müsabakasında da tek hedefimiz 3 puan olacak ve dolu tribünlerle oynayacağımıza eminim” dedi.Yeni-DiyarbakirsporKemer-Tekirovaspor-00_01

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle