Hoşgeldiniz  

KEMER TEKİROVASPOR’DA BAŞKAN MİNTA YENİDEN ADAY…

SEMİH KÖKEN | 18 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset, Spor A- A+

Kemer Tekirovaspor’da sona eren 2014-2015 sezonu sonrası Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta geçtiğimiz sezonu değerlendirdi.

Önemli tecrübeler edindiğini dile getiren Başkan Minta kongrede yeniden göreve talip olduğunu oluşacak yeni yönetimle tecrübelerini birleştirerek şampiyon bir takım yaratacaklarının müjdesini verdi.

Katkılarından dolayı Başkan Mustafa Gül’e, İdari Asbaşkan Durmuş Can’a, Teknik Direktör Tuğrul Metin ve ekibine, Kemer Tekirovaspor’lu oyunculara, Kulüp çalışanlarına, desteği ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Geçtiğimiz sezonu değerlendiren Başkan Minta, gelecek sezona dair hedeflerini ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kemer Tekirovaspor’un seyahat otobüsünü kısa bir süre sonra takıma kazandıracakları müjdesini veren Başkan Minta, yeni sezonda maçların Kemer’de oynanacağını dile getirdi ve stattaki çalışmaların çok kısa bir süre sonra başlayacağını dile getirdi.

Gerçekleşecek kongre sonrası oluşacak yeni yönetimle birlikte kulübe katkı sağlayacakları bir geceyi Haziran ayı içerisinde gerçekleştirerek spora gönül veren insanları bir araya getireceklerini dile getirdi.

Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta’nın dile Kemer Tekirovaspor için dile getirdiği tüm konuları siz değerli sporseverlerle paylaşıyoruz.

BAŞKAN GÜL KULÜBE VE KEMER’E DEĞER KATMIŞTIR…

“Bilindiği gibi geçtiğimiz yılki olağanüstü kongre ile Kemer Tekirovaspor’da yönetime geldik. Kemer Tekirovaspor’un Kemer’in bir değeri olarak kalmasını sağlayan başta Belediye başkanımız Mustafa Gül’e ve o dönemin kulüp yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Onlar o şekilde bir tavır sergilemeseydi şuan bunları konuşamıyor olacaktık”

KİMSEYİ ELEŞTİRMİYORUM KULÜBÜN DURUMU ORTADADIR…

“Bu tür konuşmayı pek seven bir insan değilim ama hatırlatmakta da yarar var diye düşünüyorum, öyle inanılmaz eleştirilere maruz kaldık ki sanki Kemer Tekirovaspor bundan önceki yıllarda her sene şampiyonluğa oynayan play-off oynayan bir takımmış gibicesine bizlere başarısız oldular gibi eleştiriler sonucunda bende bunları dile getirmek zorunda kalıyorum. Sözlerin hiçbir şekilde birilerini kastederek söylemiyorum sadece kulübün durumunu ortaya koymak için konuşuyorum”

EN ZOR DÖNEMİMDE BAŞKAN MUSTAFA GÜL VE ASBAŞKAN DURMUŞ CAN TAKIMA SAHİP ÇIKTILAR…

“Kulübü devraldığımızda ekonomik olarak oyuncu olarak hiçbir şey yoktu elimizde ve gayet kötü bir tablo ile kulübü devraldık. Bizlerin sezona başlarken amacımız bu yıl orta sıralarda takımı götürüp seneye ekonomisiyle, altyapısıyla kulübü bir noktaya getirip takımı şampiyonluğa oynatmak gibi bir hedefimiz vardı. O dönemde kulübü yeni teknik heyete teslim ettiğimiz zaman herkes katkı koydu ve ortaya bir takım çıkardık. Ligin başlangıcında takımın gidişatı oldukça iyiydi, bizler de dahil olmak üzere herkeste bir şampiyonluk veya play-off umutları başladı. O dönemde ben talihsiz bir olay yaşadım ve takımla yakından ilgilenemedim, bu dönemde Başkanımız Mustafa Gül ve İdari Asbaşkanımız Durmuş Can gecesini gündüzüne katmadan hiçbir şekilde benim yokluğumu hissettirmediler, kendilerine şahsım adına yeniden teşekkür ediyorum. Bu olay sonrasında takım bir düşüş içerisine girdi, gerçekler ortada fakat bunları konuşmanın bir anlamı yok artık”

SAVAŞAN BİR EKİP KURDUK VE SON DÜDÜĞE KADAR PLAY-OFF KOVALADIK…

“Arsinspor müsabakasıyla birlikte takımı yeni teknik ekibe teslim ettik. Teknik Direktörümüz Tuğrul Metin ve ekibine çok teşekkür ediyorum, devre arasında kaliteli oyuncu almak çok zor bir şey çünkü ya takımında oynayamayan oyuncuları alabiliyorsunuz, zaten iyi oyuncuları takımları bırakmıyor veya takımında problemli oyuncuları alabiliyorsunuz. Fakat elimizdeki oyuncu gurubuyla yenileri hocamız çok iyi kaynaştırdı ve özveriyle takımı çalıştırdı. Baktığımız zaman biz ikinci devre üst sıralamada yer alan takımları özellikle kendi sahamızda ezdik geçtik, belki bizim oyuncu kalitemiz onlar kadar iyi değildi ama takımda inanılmaz bir direnç ve mücadele gücü vardı. Ben bunun için Tuğrul hocamı ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ne kadar iddiamız yok deseniz de iddiasız bu işler olmuyor, en kötü play-off oynayalım diye hedefledik ve son maça kadar play-off kovaladık”

ÖNEMLİ TECRÜBELER EDİNDİM VE ONUMÜZDEKİ YILIN ŞAMPİYON TAKIMINI YARATACAĞIZ…

“Sezon bitti ve yeni bir yapılanma içerisine giriyoruz, hem kalite olarak hem nitelik olarak takımımızı biraz daha güçlendirip altyapısıyla üstyapısıyla yeni sezona hazırlanacağız. Geçtiğimiz yıl göreve geldiğim zaman dile getirmiştim, ben daha önce kulüp yöneticiliği yapmadım ve bir tecrübem yoktu, bu yıl oldukça önemli tecrübeler edindik artık bazı şeyleri bilerek konuşabiliyoruz. Ben bu saatten sonra belki biraz iddialı olacak ama önümüzdeki yıl şampiyon olacağımıza inanıyorum, inşallah takımı önümüzdeki yıl 2. Lige çıkaracağız”

ÜZERİNDE KEMERSPOR YAZAN BİR TAKIM OTOBÜSÜMÜZÜ TAKIMA KAZANDIRACAĞIZ…

“Altyapıdan kastım sadece saha değil, altyapı derken örneğin tkımızın bir otobüsü bile yok ve bu bile takıma ayrı bir hava ve heyecan veriyor, düşünün bir kiralık otobüsle maça gitmeyi birde üzerinde Kemerspor yazısı giydirilmiş bir otobüsle maça gitmeyi. Bu hem yöneticisine hem oyuncusuna güç, heyecan ve şevk verecek, önümüzdeki günlerde başkanımızın desteğiyle bir yardımsever arkadaşımızın desteğiyle takımımız yeni otobüsüne kavuşacak”

YAPACAĞIMIZ YATIRIMLARLA ALACAĞIMIZ DESTEKLERLE 2. LİG HEDEFİNE ULAŞACAĞIZ…

“Önümüzdeki sezon maçlarımızı Kemer’de oynamak için çalışmalarımıza başladık ve arkadaşlarımızın yapacağı çalışmayla birlikte yeni sezona yeni tesis ve stadımızla start vermeyi hedefliyoruz. Bütün bunları üst üste koyduğumuzda yine başkanımızın, yönetim kurulu arkadaşlarımızın ve en önemlisi Kemer halkımızın desteğiyle takımızı 2. Lige çıkaracağımıza inanıyorum”

YENİ DÖNEMDE GÖREVE YENİDEN TALİBİZ…

“Geçtiğimiz yıl olağanüstü kongre ile göreve geldik ve bu yıl 20 Mayıs 2015 Çarşamba günü Kemer Tekirovaspor tesislerinde üyelerimizin katılımıyla kongremizi gerçekleştireceğiz. Yeni dönemde yeni bir yönetim kuruluyla göreve devam edeceğiz”

HAZİRANDA KULÜBE KATKI SAĞLAYACAĞIMIZ BİR GECEDE SPORSEVERLERLE BULUŞACAĞIZ…

“Kongre sonrasında oluşacak yeni yönetim kurulu ile toplanıp Haziran ayı içerisinde kulübümüze katkı ve gelir sağlayacağımız bir gece düzenleyeceğiz, tüm spor severlerimizden böylesi bir değere sahip çıkmalarını ve desteklerini bekliyoruz.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle