Hoşgeldiniz  

KEMER TEKİROVASPOR YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

SEMİH KÖKEN | 05 Aralık 2014 | Spor A- A+

Sahasında ağırladığı Derincespor yenilgisi sonrası 2 Kasım Salı günü olağanüstü toplanan Kemer Tekirovaspor Yönetim Kurulu  teknik heyetten takım hakkında rapor istemiş ve durum değerlendirmesi için Erzincan Refahiyespor sonrasında yeniden toplanma kararı almıştı. Haftasonu Erzincan Refahiyespor deplasmanında alınan mağlubiyet sonrası Teknik Direktör Sait Taş ile bir görüşme gerçekleştiren Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta görüşme sonrasında karşılıklı olarak ayrılma kararı aldılar.

Gerçekleşen toplantıda haftasonu oynanacak Çankırıspor karşılaşmasına  takımın başında Yardımcı Antrenör Mevlüt Kızıldemir’in çıkması kararlaştırıldı.

Takım içerisinde disiplinsiz davranışlar sergileyen kaleci Doğan Özcan ve forvet Sinan Yitmez kadro dışı bırakılarak 5’er Bin TL para cezasına çarptırıldılar.

Gerçekleşen toplantıda yeni Teknik Direktör ve Ekibinin hafta sonu oynanacak Çankırıspor karşılaşması sonrasında belirleneceği kararlaştırıldı. Belirlenecek yeni ekibin sağlıklı çalışabilmesinin de konuşulduğu toplantıda sorumluluğun yeni teknik direktör ve ekibine verileceği karara bağlandı.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta; “Bu takımın başarısı için ne gerekiyorsa yönetim olarak gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki hafta yeni teknik direktör ve ekibini belirleyerek devre arasında yeni teknik ekibin raporu doğrultusunda gerekli transferleri yaparak takımın başarısı için çalışmalarıza aralıksız devam edeceğiz.” Dedi.

Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası Başkan İsmail Selami Minta, İdari Asbaşkan Durmuş Can ve Yönetici Fevzi Karakaya tesislere giderek takımla ilgili bilgi aldılar. Başkan İsmail Selami Minta yarın tesislere giderek oyuncularla biraraya gelecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle