Hoşgeldiniz  

KEMER TEKİROVASPOR, KARTALSPOR İLE KARŞILAŞACAK

SEMİH KÖKEN | 06 Ağustos 2014 | Spor A- A+

 

IMG_8517 IMG_8474

 

Kemer Tekirovaspor 1 Ağustosta başlayan 2014-2015 sezonu Nevşehir Avanos hazırlık kampı çalışmalarının 5. Gününde takımın çalışma temposu iyice yükseldi. Hazırlık kampının 3. Günündeki Erzincan Rafahiyespor hazırlık karşılaşmasında teknik heyet genç ve yeni oyuncuları sahaya sürerek takımı değerlendirme şansını yakaladılar.

Kemer Tekirovaspor 6 Ağustosta 2. Ligin güçlü ekiplerinden Kartalspor ile karşılaşacak. Sezon öncesi ilk ciddi sınavını verecek Kemer Tekirovaspor, Kartalspor karşılaşması Gülşehir Gençli ve Spor İlçe Stadında oynanacak. Karşılaşma 18:00 da başlayacak.

Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Sait Taş konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “Nevşehir Avanos kampının 5. Günüdeyiz ve yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İki gün önce Erzincan Refahiyespor ile hazırlık karşılaşması oynadık ve berabere kaldık. Takımımın gidişatından gayet memnunum ve tempomuz gün geçtikçe yükseliyor. Yarın 2. Lig ekiplerinden Kartalspor ile hazırlık karşılaşması oynayacağız.” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle