Hoşgeldiniz  

KEMER TEKİROVASPOR DARDANELSPOR’U AĞIRLAYACAK

SEMİH KÖKEN | 20 Ekim 2014 | Spor A- A+

 

  1. IMG_8981 IMG_1291 IMG_1400

Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan karşılaşmada Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Kemer Tekirovaspor sayısız pozisyona girdiği ve oyunun her dakikasına hakim olduğu karşılaşmanın son çeyreğinde bir de penaltı kaçırarak sahadan 1-0 yenilgiyle ayrılmıştı.

Kemer Tekirovaspor Çarşamba günü oynayacağı Dardanelspor karşılaşmasından sonra Pazar günü Eyüpspor ile deplasmanda zirve mücadelesi verecek.

 

Dardanelspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulunan Kemer Tekirovaspor İdari Asbaşkanı Durmuş Can şunları dile getirdi; “Cumartesi günü Denizli deplasmanından puansız döndük. Sayısız gol pozisyonu ürettiğimiz karşılaşmada golü bulamadık. Karşılaşmanın son çeyreğinde kazandığımız penaltıyı da kaçırınca haftayı puansız kapatmak zorunda kaldık. Biz genç ve yetenekli oyunculardan oluşan bir ekip olarak deplasman müsabakası olsa da oyunun her safhasında rakibini ileride basan ve pozisyon üreten mücadeleci bir ekibiz. Çarşamba günü ağırlayacağımız Dardanelspor A.Ş. karşılaşmasında iç saha avantajımızla mutlak galip gelerek zirve takibini sürdüreceğiz.” Dedi.

Dardanelspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulunan Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Sait Taş; “Geçtiğimiz hafta Denizli deplasmanından oynadığımız oyuna yansımayan bir yenilgi ile döndük. Çarşamba günü sahamızda oynayacağımız Dardanelspor karşılaşmasında kaybettiğimiz puanların telafisine bakacağız.” Dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle