Hoşgeldiniz  

Kemer Tekirovaspor Alanyaspor’u ezdi geçti

SEMİH KÖKEN | 22 Ağustos 2014 | Spor A- A+

 

IMG_9108 IMG_9067 IMG_9069 IMG_9071 IMG_9079

Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta ve Asbaşkan Durmuş Can karşılaşmayı Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetimi ile birlikte izledi.

 

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 3. lig ekiplerinden Kemer Tekirovaspor ve bu yıl PTT 1. ligde mücadele edecek olan Alanyaspor hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi.

Alanya Goldcity tesislerinde oynanan karşıaşmada Kemer Tekirovaspor önemli rakibi karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen yüksek tempoda geçen karşılaşmayı muhteşem bir oyun neticesinde 4-3 galibiyetle tamamlayarak lig öncesi ümit verdi.

Dün akşam saat 20:30 da oynanan karşılaşmayı Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta ve Asbaşkan Durmuş Can’ın yanı sıra Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar izlediler.

Oldukça yüksek tempoda geçen karşılaşmada ilk on dakika içerisinde Alanyaspor biri penaltıdan olmak üzere iki gol bularak rakibini şaşırttı. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan Kemer Tekirovaspor ilk devrede bulduğu gol ile farkı bire indirdi.

Karşılaşmanın ikinci devresinde bambaşka bir oyun sergileyen Kemer Tekirovaspor güçlü rakibi karşısında 49 ve 62 dakikalarda bulduğu gollerle 2-3 öne geçti.

Heyecan ve yüksek tempoda geçen karşılaşmanın 80. dakikasında Alanyaspor bir gol daha bularak durumu eşitledi. Güçlü rakibi karşısında oynadığı futbolla beğeni toplayan oyundan kopmayan Kemer Tekirovaspor karşılaşmanın 85. dakikasında bulduğu golle Kemer Tekirovaspor’a galibiyeti getirdi.

Karşılaşmanın tamamlanmasının ardından Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Kemer Tekirovaspor BaşKanı İsmail Selami Minta ve Asbaşkan Durmuş Can’ı tebrik etti.

 

Alanyaspor karşılaşmasını izleyen Başkanımız İsmail Selami Minta 4-3 galibiyetle biten karşılaşma sonrasında mücadeleci futbol ve galibiyetten dolayı teknik heyet ve oyuncuların yanına giderek tek tek tebrik etti.

Sözlerine devam eden Başkan Minta; “Takımın oynadığı futbol lig öncesinde hepimizi mutlu etti. Yeni bir ekip olmamıza rağmen takımın uyumu, oynadığı futbol ve hırslı mücadele anlayışı yaptığımız transferlerin ve yatırımların ne kadar isabetli olduğunu gösteriyor. Biz hedef 2. Lig demiştik, güçlü rakibimiz olan 1. Lig ekibi Alanyaspor karşısında 2-0 geriye düşmemize rağmen takım oyunu bırakmadı ve karşılaşmayı galibiyetle tamamladık. Bu takıma desteğimiz her zaman sürecektir” dedi.

Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Sait Taş Başkan Minta’nın tebrik ve teşekkürleri sonrasında şunları dile getirdi; “Takıma verdiğiniz destek ve katkılardan dolayı asıl biz teşekkür ederiz. Bizler sizlerin desteğiyle takım olmayı başardık. Aldığımız netice ve oynanan oyun hepimizi mutlu etti. Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Oyuncularımı tek tek kutluyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle