Hoşgeldiniz  

Kemer Spor Dört Köşe 4-1

Semih Köken | 19 Aralık 2021 | Spor A- A+

Kemer Spor Dört Köşe 4-1
Kemer Spor deplasmanda coştu ve karlı ve soğuk havada rakibini 4-1 mağlup etti.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) liginde mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer Spor Burdur” Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sporun konuğu oldu.
Geçtiğimiz hafta kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Demre Belediye Sporu 2-1 mağlup ederek galibiyet serisine bir yenisini ekleyerek Burdur temsilcisi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sporu 4-1’lik net bir skorla mağlup ederek puanını 17’ye çıkardı. Lider Kepez Belediye spor Demre Belediye spora mağlup olunca lider ile arasında 2 puan kalan Kemer Spor bu hafta kendi evinde Serinhisar sporu ağırlayacak.
Maçı İzmir bölgesinden Emre Koçanalı, Ahmet Eser ve Anıl Çiftçi hakem üçlüsü yönettiği maçta; KEMER SPOR, Kalede; Enes, Hurşit, Mehmet, Engin, Bünyamin, Ünal, Sever, Toykan, Nizamettin, Sedat ve Hakan Tice başlarken ev sahibi ekip Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor; Kalede Murat, Zeki, Doğukan, Mahmut, Burak Köse, Alişan, Çağrı Türk, Zeki, Alperen, Burak Utku 11 ile saha çıktı.
Maçın gollerini 21 Dakikada Hakan Tice Penaltıdan, 43 ve 72 Dakikada Engin Ulutaş ve 68, Dakikada Okan Özveren kaydetti.
Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Mustafa Gül, Gelecek Kemer İlçe Başkanlığı ve 51 diğer kişi
16 Yorum
4 Paylaşım
Beğen

Yorum Yap
Paylaş
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle