Hoşgeldiniz  

Hedef: Mutlak 3 puan

Semih Köken | 11 Eylül 2015 | Spor A- A+

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, “Eskişehirspor iyi bir takım. Maçtan mutlak 3 puanla ayrılmalıyız” dedi.

**

Spor Toto Süper Lig’in 4’üncü haftasında Antalyaspor ile Eskişehirspor, Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda 20.15’te karşılaşacak. Eskişehirspor karşısında sakatlığı devam eden Emre Akbaba ile tedavisi süren Etame Mbilla’nın forma giyemeyeceği Antalyaspor, maçın hazırlıklarını tamamladı. Antrenör Yusuf Şimşek yönetimindeki Antalyaspor’da Serdar Özkan görev alması halinde eski takımı karşısında ilk maçını oynayacak. Kırmızı beyazlı takımın ileri uçtaki en büyük gol silahı ise Samuel Eto’o olacak.

‘3 PUANA İNANIYORUZ’
Antalyaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, kırmızı beyazlı takımda futbolcuların moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hafta geçirdiğini anlattı. Takımda birlik bütünlük başarıya olan inancın üst seviyede olduğuna değinen Ceylan, Antalyaspor’un yakaladığı çıkışın anlamlı olabilmesi için öncelikle sahada istekli futbol ve galibiyetlerin devam etmesi gerektiğine değindi. Eskişehirspor’un ligde güçlü takımlardan biri olduğunu vurgulayan Ceylan, “Kendi sahamızda oynayacağız. Eskişehirspor iyi bir takım. Maçtan mutlak 3 puanla ayrılmalıyız. Herhangi bir sürpriz olmadığı sürece Antalyaspor’un sahadan 3 puanla ayrılacağına inanıyoruz” diye konuştu.

TARAFTARA ÇAĞRI
Ceylan, taraftara da stadı doldurarak takıma destek olması çağrısı yaptı. Antalyaspor logolu passolig kartı satışlarının 25 bine yaklaştığını hatırlatan Ceylan, bu sayının tribüne de yansımasını beklediklerini belirtti. Futbolcuların sahada taraftarın olumlu desteğine ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Ceylan, “Tüm taraftarımızı Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda maçı izleyerek takıma destek olmaya çağrılıyoruz. Antalyaspor zevk veren futbol oynuyor. Taraftarımız da bu eğlenceye güzel futbol izlemeye davet ediyoruz” dedi. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle