Hoşgeldiniz  

Hasan Demir yeniden Kemerspor 2003’de

Semih Köken | 02 Eylül 2015 | Spor A- A+

Geçtiğimiz sezon Kemerspor 2003 forması altında başarılı bir sezon geçiren kaleci Hasan Demir 2015 sezonu öncesinde Antalyaspor’a transfer olmuştu. Hazırlık dönemini başarılı bir şekilde Antalyaspor ile geçiren Hasan Demir Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta ve Yönetim Kurulunun çabalarıyla yeniden Kemerspor 2003 forması altında bir yıl kiralık olarak ter dökecek.

**

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan Kemerspor 2003 Başkanı İsmail Selami Minta; “Geçtiğimiz sezon kulübümüzde başarılı bir sezon geçirerek Antalyaspor’a transfer olan kalecimiz Hasan Demir’i Yönetim Kurulumuzun da katkılarıyla yeniden takımımıza kazandırdık. Geçtiğimiz sezonda önemli tecrübeler edindim ve bu yıl hedeflediğimiz 2. Lig yolunda iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Takımımız Gaziosmanpaşa’yı sahasında Sancatepe’yi deplasmanda üçer golle geçerek liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz yılki başarılı kadromuzu koruyarak üzerine iyi takviyeler yaptık, kalecimiz Hasan Demir’i yeniden takıma kazandırarak önemli bir transfere imza attığımızı düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olsun yeniden” dedi.

YÖNETİM KURULUNA VE TEKNİK KADROYA TEŞEKKÜR

Yuvaya dönen kaleci Hasan Demir yaptığı açıklamada; “Yuvama döndüğüm için mutluyum, transferimde önemli katkılarda bulunan Başkanımız İsmail Selami Minta, yönetim kurulumuz ve teknik kadromuza teşekkür ediyorum. Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim, hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımı sürdürüp inşallah sezon sonunda ligi lider bitirerek 2. Lige adımızı yazdıracağız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle