Hoşgeldiniz  

GÜL VE MİNTA’DAN PİRİM DOPİNGİ

SEMİH KÖKEN | 05 Eylül 2014 | Spor A- A+

IMG_9904

IMG_9903Kemer Tekirovaspor Spor Toto 3. Lig 2. guruptaki ilk karşılaşmasında karşı karşıya geleceği Maltepespor müsabakası öncesinde yönetim, teknik heyet ve futbolcular moral yemeğinde bir araya geldiler.
Yerel yönetim olarak Kemer Tekirovaspor’a destek veren ve yanında olan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel’in de katıldığı yemek Tekirova Martı Myra Otelde gerçekleşti.
Teknik heyet ve futbolcuların tam kadro katıldığı yemekte Başkan Gül ve Başkan Yardımcısı Yüksel’in yanı sıra Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta, 2. Başkan Durmuş Şahin, Asbaşkan Durmuş Can, Asbaşkan Hasan Galip Çamlı’nın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı.
Yemek öncesinde oyuncuların masalarına giden yöneticiler oyuncularla tek tek tokalaştıktan sonra hep birlikte yemeğe geçildi. Yapılan ikramların sonrasında ilk olarak Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta ve sonrasında Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül destek ve moral konuşması gerçekleştirdiler.
Takıma hitaben bir konuşma gerçekleştiren Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta şunları dile getirdi; “Burada bulunan herkese hoş geldiniz diyerek teşekkürlerimi sunuyorum. Mayıs ayı itibariyle gerçekleşen kongre ile Tekirovaspor’u devraldık ve ismini de Kemer Tekirovaspor olarak değiştirerek yolumuza devam ettik. Geçmiş dönemdeki sorunları kısa bir sürede hallederek lig öncesinde transfer çalışmalarını hızlandırdık ve sizler gibi değerli oyunculardan oluşan bir ekibi bir araya getirdik. Sizler her biriniz kendisini ispatlamış yetenekli oyuncularsınız ve hedeflerinizi çok çok iyi biliyorsunuz. Sizlerin ve bizlerin buradaki ihtiyaçlarına her zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mustafa Gül’e huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum.
Artık sözün bittiği yerdeyiz, biz ne kadar konuşsak boş şimdi sıra sizde sizler sahada konuşacaksınız. Pazar günü Maltespor karşılaşması ile lige start vereceksiniz ve başlangıç bizim için önemli, bizler yönetim kurulu ve yerel yönetim olarak her zaman arkanızdayız. Maltepespor karşılaşması sezonun açılış maçı olması nedeniyle belirlediğimiz pirimin haricinde galibiyete ekstra bir pirim uygulayacağız ve bunu müsabaka günü açıklayacağız. Hepinize başarılar diliyorum.” diyerek takıma moral verdi.
Başkan Minta’nın konuşmasının ardından Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı konuşmada şunları dile getirdi; “Futbolcular teknik heyet ve yönetim olarak buradayız ve biz bir aile gibiyiz. Geldiğimiz gün itibariyle ligin başlangıcındayız, bizler afişler hazırladık ve afişlerde Kemer Tekirovaspor’a 2. Lig yolunda başarılar diye bir slogan kullandık. Bizler hedefimiz olan 2. Lig yolunda sizlere güveniyoruz ve bizleri mahcup etmeyeceğinizi biliyoruz. Pazar günü Maltepespor karşılaşmasına çıkacaksınız, ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım da sizlere destek vermek için orada olacağız. Başkan Minta’nın da dediği gibi bu karşılaşmanın ekstra bir pirimi olacak, sizler sahaya yüreğinizi ortaya koyacaksınız ve sonrasında bizler de cebimizdekileri ortaya koyacağız. Hepinize başarılar diliyor teşekkür ediyorum.” dedi.
Yenilen yemeğin ve yapılan moral konuşmalarının ardından Kemer Tekirovaspor Pazar günü oynayacağı Maltepespor karşılaşması için tesislerinde kampa girdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle