Hoşgeldiniz  

Filede hedef galibiyet

Semih Köken | 16 Ekim 2015 | Spor A- A+

VOLEYBOL 2. Ligi Bayanlar B Grubu ekiplerinden Antalya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Hüseyin Çalışkan, “Bolu Belediyespor maçını kazanacağımıza inanıyorum. Puanla dönmek istiyoruz” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasmanda Bolu Belediyespor ile karşılaşacak. Ligde oynadığı maçlarda bir mağlubiyeti ve galibiyeti olan Antalya temsilcisi, Bolu deplasmanında puan kazanarak, üst sıralarda yer almayı hedefliyor. Maçın hazırlıklarını tamamlayan Antalya Büyükşehir Belediyespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Antalya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Hüseyin Çalışkan, geçen hafta kazanılan galibiyet sonrası oyuncularının moral ve motivasyonunun çok iyi durumda olduğunu dile getirdi. Rakiplerinin güçlü ve iyi bir takım olduğuna değinen Çalışkan, geçen hafta yenilen Bolu Belediyespor’un kendilerine karşı kazanma hırsıyla oynayacaklarını vurguladı. Bolu’ya galibiyet hedefiyle gittiklerini aktaran Çalışkan, “Bolu Belediyespor maçını kazanacağımıza inanıyorum. Puanla dönmek istiyoruz. Bolu’dan eli boş dönmeyeceğiz. Önümüzdeki 4 hafta çok önemli. Bu süreci kazanabildiğimiz en yüksek puanla geçirmeyi istiyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle