Hoşgeldiniz  

Dünyanın En Güçlü Adamları Kemer’de Yarıştı

Semih Köken | 07 Aralık 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Spor A- A+

Kemer Belediyesinin Katkıları ile “Dünyanın En Güçlü Adamları yarışı”Kemer’de dün başlayan MHP Strongman Champions League 2015 World Final- MHP Güçlü Adam Şampiyonlar Ligi 2015 Dünya Finali tamamlandı bu gün yapılan yarışlarla sona erdi.
Dünyanın çeşitli ülkelerinde yapılan 15 yarışın ardından Kemer’de düzenlenen final etabına 10 finalist katıldı. İlk etapta otobüs çekme yarışında mücadele eden finalistler öğleden sonra ise 130 kiloluk içi kum dolu çuvallarla 135 kiloluk taşları kaldırma dalında yarıştı. Son yarış ise 14.5 kilogramlık gülleyi en uzağa atma alanında yapıldı. Yarışmalar sonunda Türkiye etabının galibi olan Polonyalı Krzysztof Radzikowski genel klasmandaki puanıyla da dünyanın en güçlü adamı seçildi. İkinciliği Letonyalı Dainis Zageris, üçüncülüğü ise Hollanda’ lı Alex Joonen elde etti. Dünyanın en güçlü adamlarına Kupalarını Gala Yemeğinde Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül verdi.
Gece düzenlenen Kupa töreni ve yemek programında Başkan Mustafa Gül Birincilik Kupasını ve Kemer’i Polonyalı Krzysztof Radzikowski verirken, ikincilik Kupasını ise Letonyalı Dainis Zageris’e takdim etti. Üçüncülük kupasını ise Hollanda’ lı Alex Joonen verdi. Ayrıca bu şampiyonun organize eden Marcel Mostrent ve Sımon Sulaımon’a ise birer plaket takdim etti.
Gala yemeğinde düzenlenen Ödül töreni sonrası bir açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; bu tür organizasyonların Kemer’de yapılmasından dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi. Özellikle Kemer’in tanıtımı için çok değişik dallarda tanıtım yapmamız gerektiğini tekrarlayan Başkan Gül; Endro sporunda olduğu gibi bu spor dalı da Dünyanın her yerinde Kemer tanıtımına katkı sağlayacaktır. Bu şampiyonada ev sahipliği yapan ARMAS Grubuna, yarışmaya katılan sporculara teşekkür ederim. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle