Hoşgeldiniz  

“Beşiktaş maçını kazanabilecek güce sahibiz”

Semih Köken | 21 Ekim 2015 | Spor A- A+

ANTALYASPOR, pazartesi günü 33 bin kişilik yeni stadında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına antrenör Yusuf Şimşek yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Şimşek, “Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz. Kazanabilecek güce, potansiyele sahibiz” dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, pazartesi günü lider Beşiktaş ile 33 bin kişilik stadında karşılaşacak. Yeni statta ilk maçını Beşiktaş ile oynayacak kırmızı beyazlı takım, hazırlıklara başladı. Antrenör Yusuf Şimşek yönetiminde Hasan Subaşı Tesisleri’nde haftanın ilk antrenmanını gerçekleştiren Antalyaspor’da kaptan Eto’o ve beraberindeki futbolcular koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Bursa deplasmanından 3 ç puanla dönen kırmızı beyazlı takımın antrenmanında futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.

“KAZANMAK İSTİYORUZ”

Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek, Bursaspor maçında galibiyeti kazandıkları için mutlu olduğunu dile getirdi. Beşiktaş karşısında zor bir maç oynayacaklarına dikkati çeken Şimşek, “Bizim prensibimiz belli, her hafta oynayacağımız maçları tek tek düşünüyoruz. Beşiktaş maçını da kazanmak istiyoruz. Kazanabilecek güce, potansiyele sahibiz. Yeni stadımızın açılışıyla taraftarın da iyi desteğiyle galip gelen takımın da biz olmasını istiyoruz” diye konuştu.

“DAHA İSTEKLİ ANTALYASPOR’U HERKES İZLEYECEK”

Beşiktaş maçında da cezasından dolayı kulübede yer alamayacağını anımsatan Şimşek, antrenörlük hayatı boyunca ceza alacağı benzer hata yapmayacağını söyledi. Antalyaspor’un 8 haftada 14 puan kazandığını ve ligde iyi durumda olduğunu anlatan Şimşek, “İyi oynayan, koşan mücadele eden, rakibinden daha istekli, daha çok koşan Antalyaspor’u pazartesi günü herkes izleyecek” dedi.

“HAYATIMDA ÖNEMLİ YERİ VAR”

Futbolculuk hayatında forma giydiği Beşiktaş karşısında Antalyaspor’un antrenörü olarak yeni statta ilk maçı oynayacaklarına değinen Şimşek, şunları söyledi:

“Antalyalıyım. Antalyaspor’da top oynamadım ama öncelikle ekmek parama bakarım. Ekmek yediğim yer Antalyaspor’dur. Rakibin eskiden oynadığım bir takım olması önemli değil. Benim hayatımda önemli bir yeri var tabi. İki şampiyonluk yaşadım hem Türkiye kupası hem de Süper Lig’de. Yeni stada daha gitmedim. Çok merak ediyorum ama açıkçası gitmeyi düşünüyorum. İki tane idman yapmamız lazım. Hafta içi mecburen gideceğiz.”

ERSUN YANAL BU SEZON TAKIM ÇALIŞTIRMAYACAK

Antalyaspor’da teknik direktörlük görevine Ersun Yanal’ın getirileceği iddialarına ise Şimşek, “Ersun Yanal sürekli görüştüğüm, babam gibi gördüğüm ağabeyim, hocamdır. Dün de beraberdik. ‘Sen olsan da olmasan da ben Antalyaspor’u düşünmüyorum’ diye konuştu. Sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacak bunu da bilmenizde fayda var” sözleriyle tepki gösterdi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle