Hoşgeldiniz  

BAŞKAN MİNTA SONUNDA KONUŞTU AMA …..!

Semih Köken | 20 Mart 2015 | Kemer Güncel, Siyaset, Spor A- A+

BAŞKAN MİNTA “KENDİMİZİ DÜŞÜRÜRÜZ, TAKIMI DÜŞÜRMEYİZ, HEDEFİMİZ PLAYOFF”

Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta hafta sonu deplasmanda oynanacak Yeni Diyarbakırspor karşılaşması öncesi tüm camiayı ilgilendiren çok önemli açıklamalarda bulundu.

Sezon başında talihsiz bir olayla ciddi bir tedavi süreci geçiren Başkan Minta, gelişen bu süreç sonrasında yaşananları tüm açık sözlülükle ilk kez konuştu.

Kemer Tekirovaspor’un durumu ve geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Başkan İsmail Selami Minta şunları dile getirdi;  “Sezon başında Kemer Tekirovaspor’u devraldığımız zaman kulübün maddi manevi her konuda ciddi anlamda sıkıntıları vardı çok yıpranmış bir durumdaydı. Düşünün bir tane bile lisanslı oyuncu bile yoktu, bizler böyle bir kulübü devraldık. Bizler bunu devralırken bunların farkındaydık hatta devralırken bizden öncekilere teşekkür ettik. ”

“HAYAL ETMEK GÜZEL AMA GERÇEKLER ORTADA”

“Bizim bu yılki hedefimiz kulübü sıkıntılarından kurtarıp seneye güçlü bir kadroyla şampiyonluk kovalamaktı. Bu yılki kadroyu yaparken sayın belediye başkanımızın maddi ve manevi desteğiyle çıtayı biraz yükseltip Playoff oynayabilir miyiz düşüncesi hasıl oldu ve takımı buna göre kurduk. İlk haftalarda takım hakikatten çok iyi gidince bizler de dahil herkeste bir şampiyonluk olgusu oluşmaya başladı. Tabi şampiyonluğu hayal etmek ve kovalamak bunlar çok güzel şeyle ama futbolda maddi manevi bütün her şeyiniz yerinde olmayınca bu işler sadece hayalden öteye gitmiyor.

Herkesin de bildiği gibi ligin ikinci haftasında ben talihsiz bir olay yaşadım ve kulüple çok yakından ilgilenemedim. Bilindiği gibi hastanede ve evde uzun bir tedavi sürecimiz oldu ve oldukça sıkıntılı günler geçirdik. Bu sıkıntılı günlerde yokluğumuzda kulübün sorunlarıyla ilgilenen başta Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Gül’e ve İdari Asbaşkanımız Durmuş Can’a teşekkür ediyorum. Kendimi biraz toparladıktan sonra daha fazla mesai yapmaya başladım fakat çok mücadele etmemize rağmen bazı kötü gidişleri durduramadık maalesef.”

“CİDDİ TECRÜBELER EDİNDİM”

“Şunu açık sözlülükle söylemek isterim ki ben şimdiye kadar spor kulübü yöneticiliği yapmadım ve çok fazla bilgimizin olmadığı konulardı. Bu zaman zarfında çok ciddi tecrübeler elde ettim. Ligin ikici devresi başlamadan önce yeni teknik ekibe kulübü teslim ederek eski arkadaşla yollarımızı ayırdık hatta ben kendisine çok teşekkür ediyorum takımın kuruluşunda kendisinin ciddi emekleri oldu.”

“ÇOK ELEŞTİRİLDİK, GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ,  DOĞRU YOLDAYIZ”

“Ligin devre arasında yeni teknik direktörümüzün raporu doğrultusunda takımdan gönderilecek ve katılacak arkadaşları belirledik ve çok kısa bir sürede takımı oluşturarak kamp döneminde hazırlıklarımızı sürdürdük.

Bizler takımı oluştururken geleceği de düşünerek genç oyuncuları da bünyemize kattık. Devre arasında on bir oyuncu alınır mı diye bizleri çok eleştirenler oldu fakat bizim geleceğe yatırım olarak düşündüğümüz genç arkadaşlarımızdan birkaçı direkt takıma girdi ve son üç haftadır Umut Dilek kardeşimiz attığı gollerle takımı kurtarıyor. Bu futbol güzelliği de burada, kimin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.”

“YAPTIĞIMIZ DOĞRU HAMLELERLE PLAYOFF UMUTLARIMIZ YENİDEN YEŞERDİ”

“İkinci devre itibariyle takımımız bir yükseliş içerisinde, özellikle son haftalarda ardı ardına aldığımız galibiyetlerle sezon başında düşündüğümüz Playoff iddiamız yeniden alevlendi. Bizle yönetim olarak maddi manevi elimizden ne geliyorsa destek verip bu takıma Playoff oynatmayı düşünüyoruz. Hakikaten çok büyük de şansımız var, üst sıralardaki takımların ikisi hariç diğerleriyle karşılaştık bir beraberlik haricinde diğer takımları mağlup ettik.”

“HIRSLIYIZ, MÜCADELECİYİZ, KAZANMAK İSTİYORUZ”

Bu hafta sonu çok zorlu bir Yeni Diyarbakırspor deplasman karşılaşması oynayacağız, onlar da bizim gibi Playoff hedefliyorlar. Buradan alacağımız bir galibiyet veya beraberlik bizleri Playofflara taşıyacaktır diye düşünüyorum. Böylesine önemli bir karşılaşmada yönetici arkadaşlarla birlikte takımımızın yanında olacağız. Bu tempo devam ettiği süre içerisinde bu karşılaşmada da oldukça ümitliyiz ve maçı da alacağımıza inanıyoruz.

“ÖNÜMÜZDEKİ YIL MAÇLARI KEMER’DE OYNAMAYI HEDEFLİYORUZ”

Yakın zaman içerisinde önümüzdeki yılları düşünerek teknik ekibimizle birlikte takıma katkıda bulunabileceğini düşündüğümüz mücadeleci ve genç arkadaşları takıma takviye edip direkt şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız.

Konuşmamın başında altyapı ve stattan bahsettim, bu anlamda Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Gül’ün de katkısıyla Kemer merkezdeki stadı beş yıllığına kiraladık. Türkiye Futbol Federasyonu ile yazışmalara başladık, federasyondan bir ödenek alıp stadı kullanılır hale getireceğiz ve önümüzdeki sene maçlarımızı Kemer merkezde oynamayı hedefliyoruz. Bu sayede daha çok seyirci desteğini arkamızda göreceğimize inanıyoruz.

“BU KULÜP KEMERLİLERİNDİR”

Başarının olmazsa olmazlarından bir tanesi de seyirci desteği, ben buradan Kemerli hemşerilerime sesleniyorum, bu kulüp onların kulübüdür. Dolayısıyla başındaki insanın veya destek veren insanın adının ne olduğu önemli değil kulüp önemlidir. Bu işler hizmet işidir bayrağı alan görevini yapar devreder gider yerine yenisi gelir ama kulüp her zaman buradadır. Kemer Tekirovaspor ve Kemerliler 3. lige değil daha da yukarılara layık, hep beraber el ele verdiğimiz sürece takım başarılı olacaktır.

“BEN DÜŞERİM AMA KULÜP DÜŞMEZ”

Takımın kötü gidişinde Sosyal Medyada, Basında, Gazetelerde çok yazdılar çizdiler, kulübü düşürecekler, bu hafta mı istifa edecekler diye buna benzer eleştirileri okuduk. Bizler iddialı insanlarız, en ufak sarsıntıda bırakıp gitmeyiz, biz kendimizi düşürürüz ama kulübü yine düşürmeyiz kimsenin bundan endişesi olmasın. Şu anda öyle bir durum da yoktur Allaha şükür. Geçmişe baktığımızda bir yıl Playoff oynamış, belki bir iki yıl da rahat bir sezon geçiren kulüp diğer senelerde ya son maçlarda ligde kamış yada averajlarla bu kulüp ligde kaldı. Şuan bizim ilk yılımızda ligin son dokuz haftasına girdiğimizde ligdeki sıralamamız belli, derdimiz sıkıntımız da yok Allahımıza binlerce şükür. Fakat bütün bunlar belediyeyle iyi ilişkiler içerisinde olmamızdan dolayı maddi manevi sıkıtımız yok, ben buradan sayın başkana teşekkür ediyorum.

“BUYURSUNLAR GELSİNLER, EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLARIZ”

Dediğim gibi, gelecek yıl Kemerliler bambaşka bir Kemer Tekirovaspor izleyecekler, bu yılda geldiğimiz noktada bir Playoff mücadelesi neden olmasın diyorum, inşallah taraftarıyla yönetimiyle belediyesiyle omuz omuza verip bu sene Playoff oynayacağız.

Artık bazı kesimdeki arkadaşlar da rahat olsun kulübün düşmek gibi bir derdi de kalmadı hatta onları da maçlarımıza bekliyoruz, bizi memnun ederler, en güzel şekilde stadımızda herkesi ağırlarız bizim kimseyle bir derdimiz yok, adı üzerinde spor kulübü, çekişmenin hizipçiliğin yapılacağı bir yer değil. Sporculardan önce yöneticilerin ve bu kesimdekilerin işin içerisinde olması lazım, herkes gelsin manevi anlamda Kemer Tekirovaspor’a destek versin” dedi.  (Kemer Tekirovaspor Basın Servisi)

SAYIN MİNTAYA NAZİK DAVETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ…

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle