Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL’DEN GELEN TEKLİFE UYSAL’DAN TAM DESTEK

SEMİH KÖKEN | 08 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Spor A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün Antalyaspor’a destek konusundaki yapmış olduğu açıklama Antalyaspor camiasında büyük bir memnuniyet yarattı.

Başkan Gül’ün ilçe belediye başkanlarıyla Antalya’nın en büyük ilçesi olan Muratpaşa Belediyesi’nin Başkanı Ümit Uysal’ın başkanlığında Antalya Valisi Muammer Türker’i ziyaret ederek başlatmak istediği desteğe Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal tarafından tam destek geldi.

BuyukAntalya.com’a bu konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Uysal, “Öncelikle Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e düşüncesinden dolayı teşekkür ediyorum. Ben de bir Antalyaspor taraftarı ve destekçisi olarak aynı duyarlılığı paylaşıyorum ve bu konuda Antalya Valimiz Sayın Muammer Türker’in başkanlığında yapılacak her türlü girişimde seve seve Alanya, Manavgat, Serik, Aksu ve Konyaaltı Belediyeleri başta olmak üzere diğer ilçe belediye başkanlarının da katılımıyla gereken her türlü desteği vereceğimi tüm Antalyaspor camiasıyla sizin aracılığınızla paylaşmak istiyorum” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle