Hoşgeldiniz  

Antalyaspor’un Umudu Eto

Semih Köken | 13 Ekim 2015 | Spor A- A+

ANTALYASPOR’un ligde üst sıralarda yer almak için puan kazanma hedefiyle sahaya çıkacağı Bursaspor deplasmanında antrenör Yusuf Şimşek maçı tribünden izleyecek. Eto’o’nun gol atamadığı son üç hafta beklenmedik puan kaybı yaşayan Antalyaspor’un bugüne kadar Bursaspor ile oynadığı 45 karşılaşma 11 galibiyet, 21 mağlubiyetle sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig’in 8’inci haftasında Antalyaspor, deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Ligde haftanın açılış maçı olan Bursaspor- Antalyaspor karşılaşması cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak. Kırmızı beyazlılarda sarı kart cezası nedeniyle Lazarevic, sezon başında sakatlanan ve tedavisi süren Chico forma giyemeyecek. Takımla bu hafta antrenmanlara başlayan Mbilla ise henüz hazır olmadığı için Bursa deplasmanında oynamayacak. Kasımpaşa maçı sonrası 7 maç men cezası verilen antrenör Yusuf Şimşek de Bursaspor maçını tribünden takip edecek.

ETO SUSKUN ANTALYA DURGUN

Ligde son 3 hafta beklenmedik puan kaybı yaşayan Antalyaspor, üst sıralarda yer alabilmek için Bursa deplasmanından puanla dönmeyi hedefliyor. Kırmızı beyazlı takımın ligde 5 gole adını yazdıran Kamerunlu yıldız Eto’o, Antalyaspor’un hücumdaki en etkili ismi olarak sahada yer alacak. Kırmızı beyazlı takımın ligdeki 7 maçında da forma giyen Eto’o’nun gol attığı Medipol Başakşehir, Gençlerbirliği ve Eskişehirspor maçlarında Antalyaspor kaybetmedi. Ligin 3’üncü haftasındaki Fenerbahçe ve 5’inci haftasındaki Çaykur Rizespor mağlubiyetle, son iki hafta oynadığı Sivasspor ve Kasımpaşa maçı beraberlikle tamamlanan Antalyaspor’un bu karşılaşmalarında Eto’o da rakip fileleri havalandıramadı.

BURSA’NIN TARİHİ ÜSTÜNLÜĞÜ

Antalyaspor ile Bursaspor, bugüne kadar 45 maç oynadı. Bu maçlar Antalyaspor’un 11 galibiyeti, 13 beraberliği ve 21 mağlubiyeti ile sonuçlandı. Antalyaspor, Bursaspor’a 54 gol attı, kalesinde de 67 gol gördü. Antalyaspor, Bursa deplasmanında 3 maç kazandı, 7 maç beraberlikle sonuçlandı, 12 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle