Hoşgeldiniz  

Antalyaspor’da Yusuf Şimşek dönemi sona erdi

Semih Köken | 08 Aralık 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Spor A- A+

ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, ‘Yusuf hocayla sözleşmemizi yarın sabah itibarıyla karşılıklı feshediyoruz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de son 6 hafta maç kazanamayan Antalyaspor’da haftalık yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda kırmızı beyazlı takımda yönetim antrenör Yusuf Şişmek ile yolları ayırma kararı aldı. Basın açıklaması yapan Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Yusuf Şimşek’e takıma verdiği hizmetten dolayı teşekkür etti. Yusuf Şimşek ile görüşme yaptıklarını anlatan Gencer, karşılıklı anlaşmaya vardıklarını söyledi.

“YUSUF HOCANIN BU SAATTEN SONRA FAZLA BİR ŞEY VERMEYECEĞİ HASIL OLDU”

Yönetim kurulu toplantısında alınan kararı açıklayan Gencer, “Yusuf hocanın da bu saatten sonra fazla bir şey veremeyeceğinin hasıl olması, yönetim olarak da yanında olmamıza rağmen endişelerimiz nedeniyle kendisiyle yaptığımız görüşme sonucunda yarın sabahtan itibaren sözleşmesini karşılıklı feshediyoruz. Yönetim de onay verdi” dedi.

Yönetim kurulu üyeleriyle görüşmesinde Antalyaspor’un gelecek dönem stratejilerini belirleyeceklerini aktaran Gencer, kırmızı beyazlı takımın alt yapı antrenörü Mehmet Uğurlu yönetiminde antrenman yaptığını söyledi. Gazetecilerin “Hamza Hamzaoğlu ile görüşmeniz oldu mu ?” sorusuna ise Gencer, “Şu an kimseyle görüşmedik. Yönetim kurulu üyeleriyle görüşeceğiz. Toplantıda görüşmenin neticesinde izleyeceğimiz yola karar vereceğiz” diye cevap verdi.

Gazetecilerin Antalyaspor’da yeni teknik direktörün ne zaman göreve başlayacağı yönündeki sorusuna da Gencer, “Yarın da belli olabilir. Bu haftaki maça da yetişebilir sonraki haftaki maçı da bekleyebiliriz, yönetim karar verecek” dedi.

SPOR TOTO SUPER LIG'DE SON 6 HAFTADIR GALIBIYET ALAMAYAN ANTALYASPOR, ANTRENOR YUSUF SIMSEK'LE YOLLARINI AYIRMA KARARI ALDI. KULUP BASKNAI GULTEKIN GENCER (FOTODAKI)YENI TEKNIK DIREKTORUN YARIN BELLI OLABILECEGINI SOYLEDI.(FOTO: TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle