Hoşgeldiniz  

ANTALYASPOR’DA ŞOK İSTİFA

SEMİH KÖKEN | 06 Nisan 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Antalyaspor’un Altınordu’ya 3-2 yenildiği maç sonrası stat çıkışında taraftarın tepki gösterdiği ve aracını yumrukladığı Asbaşkan Mehmet Aygün istifa ettiğini açıkladı.

 

Antalyaspor’un sahasında Altınordu’ya 3-2 mağlup olduğu maçta tribündeki kırmızı beyazlı taraftar Başkan Gültekin Gencer ile yönetiminin istifa etmesi yönünde tezahürat yaptı. Maçın bitiş düdüğüyle tepkilerini sürdüren taraftarlar, stat çıkışında Asbaşkan Mehmet Aygün’ün aracına saldırdı. Otomobili yumruklanan, pet şişe atılan Aygün, Çevik Kuvvet Polisi’nin araya girmesiyle taraftarın bulunduğu alandan ayrıldı. Antalyaspor Asbaşkanı Mehmet Aygün, dün maç çıkışı yaşadığı olay nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Antalyaspor’un bugün yapılacak haftalık yönetim kurulu toplantısına katılmayacağını belirten Aygün, yönetim kurulu üyelerine de istifa ettiğini sözlü olarak bildirdi. Antalyaspor’un yakaladığı fırsatları değerlendiremeyerek puan kaybetmesi sonucu, taraftarın yönetimin istifa etmesi yönünde tezahürat yaptığını anlatan Aygün, “Maç sonrası 150 kadar taraftarın üzerime yürümesi, arabaya tekme, yumruk atması yakışık bir şey değil. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Maçta yenilmişiz moral sıfıra düşmüş, orada kendini bilmez 100-150 kişi tepki gösteriyor. Araba tekmeliyor, arabanın üstüne atlıyor. Bu şekilde yaşamak istemiyorum” diye konuştu.

Maç sonrası kendisine yönelik yapılan saldırıyı kınadığını dile getiren Aygün, şunları söyledi:

“Seyirci tezahüratı ve dün yapılan hareketten dolayı istifa etmeye karar verdim. Koltuğa yapışmaya hakkımız yok. Demek ki görevimizi yapamadık daha iyisini yapan varsa gelsin. Biz de çoluk çocuk sahibiyiz. Dün yaşadığım olayı ben hayatımda yaşamadım. Herkesin kendine göre hasiyeti var. Ben hem zamanımı hem maddi manevi desteği vereceğim ve bu olayla karşılaşacağım. Şok geçirdim. Böyle bir şey olamaz. Şimdiye kadar Antalyaspor’un iyiliği için uğraştık. Bundan sonra arkadaşlarıma başarı diliyorum.”

İLK MAÇTA KORUKIR, İKİNCİ MAÇTA AYGÜN GİTTİ

PTT 1. Lig’in 9’uncu haftasında Antalyaspor’un deplasmanda Altınordu’ya 3-1 kaybettiği maçın ardından kırmızı beyazlı yönetim tarafından teknik direktör Engin Korukır görevden alınmıştı. İki takımın ligin ikinci yarısındaki karşılaşmasında da Altınordu’nun galibiyeti sonrası bu kez Asbaşkan Mehmet Aygün istifa etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle