Hoşgeldiniz  

Antalyaspor’da kombine fiyatı 150 liradan başlıyor

SEMİH KÖKEN | 21 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Başkan Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda yeni yapılan stadın özellikleri ve yeni sezon bilet fiyatları açıklandı. Gencer, Antalyaspor’un 33 bin kişilik statta yeni sezon maçlarını oynayacağını söyledi. Bu yıl Antalyaspor’un 15-20 bin seyirci ortalamasıyla maçlarını oynanmasını hedeflediklerini aktaran Gencer, Konyaspor’un geçen sezon yakaladığı seyirci rekorunu kırmak istediklerini söyledi. Antalyaspor olarak Barselona forması giyen 3 futbolcudan birini transfer yapmanın sözünü verdiklerini anlatan Gencer, “Bunlardan birisi Eto’o ve imza attık. Bu transferle dünya gündeminde yer alarak ne kadar doğru karar verdiğimizi gördük. Yaptığımız transferlerle seyirci rekoru kırmak hedefindeyiz. Önümüzdeki günlerde bir dünya yıldızını daha Antalyaspor’a kazandırmanın hesabı içerisindeyiz” diye konuştu.

STAT YETİŞECEK

Türkiye Futbol Federasyonu’na Antalyaspor’un sahasında oynayacağı ilk maç olan Gençlerbirliği karşılaşmasının deplasmanda oynanması yönünde müracaatta bulunduklarına değinen Gencer, ‘Stat yetişmiyor’ şeklinde yanlış anlaşılmanın meydana geldiğini söyledi. Gencer, “Yeni stadın 15 Ağustos’ta maç oynamaya yetişeceğine inanıyorum” dedi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile görüştüğünü anlatan Gencer, yeni statta koltukların son sistem, katlanır olacağını dile getirdi. Perşembe günü firmaların yerleşim planı yapmak için stadı teslim alacağını kaydeden Gencer, koltuk ve çim işleminin yeni sezona yetişeceğini söyledi.

KOMBİNE 1 AĞUSTOS’TA SATIŞTA

Gencer, taraftarın istediği koltukları Passolig sisteminden 1 Ağustos’tan itibaren satın alabileceğini açıkladı. Yeni statta Passolig sistemi konusunda görüşmelerin sürdüğünü vurgulayan Gencer, sistemin yetiştirilmemesi üzerine alternatif olarak üniversite stadındaki sistemin yeni stada taşınmasının öngörüldüğünü belirtti. Antalyaspor’un 1500 kişi ortalamasıyla maçlarını oynadığını ve ulaşım gibi mazeretlerle kişilerin stada gelmediğine değinen Gencer, taraftara passolig kartı, kombine satın alarak maça gelmesi yönünde çağrı yaptı.

LOCA 100 BİN LİRA

Antalyasor Tanıtım ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkanı Okan Alanyalı, 33 bin kişilik stadı doldurmayı hedeflediklerini anlattı. 1 Ağustos’ta kombine satışlarının internet üzerinden başlayacağın aktaran Alanyalı, kombine satın almak isteyen taraftarın öncelikle Passolig kartı sahibi olması gerektiğini kaydetti. Alanyalı, 1 Ağustos’tan 15 Ağustos’a kadar kombine satın alanlara yüzde 10, 30 Ağustos’a kadar da yüzde 5 indirim yapılacağı, kredi kartına da 6 taksit uygulanacağını söyledi. Yeni statta 42 loca bulunduğunu ve localar için yıllık 100 bin lira ila 300 bin lira arasında 3 yıllığına sözleşme yapacaklarını dile getiren Alanyalı, 3 yıllık sözleşme yapanlara da yüzde 20 indirim uygulanacağını anlattı.

KOMBİNE VE BİLET FİYATLARI

Alanyalı, kombine ve bilet fiyatlarını ise şöyle açıkladı:

“Kombine fiyatları VIP (batı tribünü üst kısım) 5 bin, batı tribünü orta alt 1500, tribünün alt yan bölümü 1000, maraton doğu tribünü 500, kale arkası 150 lira. Şampiyon olan takımlarla maçlarda bilet fiyatları VIP 750, batı orta tribün 250, batı yan tribün 200, doğu tribün 150, kuzey ve güney 100 lira. Şampiyon olmamış takım maçlarında da VIP tribün 300, batı orta tribün 100, batı yan tribün 75, doğu tribün 50, kale arkası 25 lira.” (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle