Hoşgeldiniz  

Antalyaspor’da hedef Torku Konyaspor galibiyeti

Semih Köken | 29 Nisan 2016 | Antalya Haber, Spor A- A+

Antalyaspor’da hedef Torku Konyaspor galibiyeti

ANTALYASPOR, pazar günü saat 19.00’da sahasında oynayacağı ligin 13 maçtır yenilmeyen takımı Torku Konyaspor karşısında 3 puan hedefliyor.

Ligin 31’inci haftasında seyircisi önünde Antalya Stadı’nda karşılaşacak olan Antalyaspor, rakibi Torku Konyaspor’la Süper Lig’de şimdiye kadar 9 defa oynadı. Bu maçların 3’ü berabere, 4’ü Torku Konyaspor’un, 2’si de Antalyaspor’un galibiyetiyle tamamlandı. Antalyaspor, Torku Konyaspor ile evinde oynadığı 4 maçta 2 kez yenildi. Kırmızı beyazlılar evinde rakibini 2 kez yendi, 1 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Torku Konyaspor Süper Lig’de deplasmanda oynadığı son 6 maçın 5’ini kazandı, 1’i de beraberlikle bitti. Antalyaspor ise Süper Lig’de evinde oynadığı son 5 maçın 4’ünü kazandı, 1’inde de beraberlik elde etti. Torku Konyaspor deplasmanda oynadığı son 6 maçın 5’inde kalesini gole kapattı. Antalyaspor’un Süper Lig’de attığı son 9 golün 6’sında, 5 gol 1 asistle dünyaca ünlü yıldız oyuncusu Eto’o, katkı yaptı. Antalyaspor, bu sezon Süper Lig’de Galatasaray’ın ardından en az pas hatası yapan takım oldu.

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Süper Lig’de Antalyaspor’a karşı 16 maça takımının başında sahaya çıktı, sadece 2 kez yenildi. Aykut Kocaman, bu maçlarda 8 galibiyet 6 beraberlik aldı.

Antalyaspor teknik direktörü Jose Morais, Torku Konyaspor’un ligde uzun zamandır yenilmediğini, harika bir sezon geçirdiğini belirtti, “Biz Torku Konyaspor’u yenecek güçteyiz. Takımımın karşılaşmada 3 puan kazanacağına inanıyorum. Seyircimizin önünde galibiyet için oynayacağız” dedi.52b902d95a12d234e62e3f208981aa5d

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle