Hoşgeldiniz  

ANTALYASPOR’A YILDIZ YAĞMURU

SEMİH KÖKEN | 22 Haziran 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Süper Lig’e 1 yıl aradan sonra yeniden yükselen Antalyaspor, transfer dönemine dünya yıldızı futbolcu görüşmeleriyle damgasını vurdu. Kırmızı beyazlı takımın yöneticileri 1 Temmuz’da Isparta Davraz’da yapılacak kamp dönemine kadar transfer çalışmalarına hız verdi. 1 haftalık süreçte transfer çalışmalarına yoğunlaşan Antalyaspor’da öncelikle Karşıyaka’dan Rıdvan Şimşek ile sözleşme imzalanacak. Kiralık oynadığı Albimo Alanyaspor’da performansıyla göz dolduran Emre Akbaba’nın da sözleşmesi yenilenecek.

Dünyaca ünlü futbolcuları kadrosuna dahil etmeyi planlayan Antalyaspor’da Samuel Eto’o transferi de sona yaklaştı. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer’in İtalya’dan özel uçakla yarın akşam Antalya’ya getireceği Kamerunlu yıldız oyuncu, kentte lüks bir otelin kral dairesinde konaklayacak. Eto’o’nun salı günü düzenlenecek törenle Antalyaspor ile sözleşme imzalaması planlanıyor. Ronaldinho transferini de gerçekleştirmeyi hedefleyen Antalyaspor yönetimi, Brezilyalı yıldız oyuncuyla çarşamba ya da perşembe günü Antalya’da masaya oturacak.

Antalyaspor yönetimi dünya yıldızı futbolcu transferinin yanı sıra, geçmişte Trabzonspor forması giyen Çek Cumhuriyeti’nden Ondrej Celustka ile sözleşme imzalayacak. Yarın sağlık kontrolü yapılacak Ondrej Celustka, kırmızı beyazlı takımla üç yıllık sözleşme imzalayacak. Antalyaspor yönetimi salı günü ise Cezayir milli takım kalecisi Rais M’Bolhi ve İsrail’de Macabi Tel Aviv forması giyen Barak İtzhaki ile Antalya’da görüşüp sözleşme imzalayacak.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle