Hoşgeldiniz  

Antalyaspor Yönetiminden Şimşek’e Destek

Semih Köken | 12 Ekim 2015 | Spor A- A+

ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, son üç haftada Antalyaspor’un yaşadığı puan kaybı ve 7 maç men cezası nedeniyle eleştirilen Yusuf Şimşek’e sahip çıktı. Gencer, “19 yönetim kurulu üyesinden 1’inin dahi teknik direktör değişikliği yönünde söylemi olmadı. Yusuf hocanın her konuda yanındayız” dedi.
ANTALYASPOR KULUBU BASKANI GULTEKIN GENCER, SON UC HAFTADA ANTALYASPOR'UN YASADIGI PUAN KAYBI VE 7 MAC MEN CEZASI NEDENIYLE ELESTIRILEN YUSUF SIMSEK'E SAHIP CIKTI. GENCER, "19 YONETIM KURULU UYESINDEN 1'ININ DAHI TEKNIK DIREKTOR DEGISIKLIGI YONUNDE SOYLEMI OLMADI. YUSUF HOCANIN HER KONUDA YANINDAYIZ" DEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Antalyaspor’da son üç hafta yaşanan beklenmedik puan kaybı ile 7 maç men cezası sonrası antrenör Yusuf Şimşek, eleştirilerin odak noktası oldu. Genç antrenöre, beklenmedik puan kayıpları sonrası teknik direktörlük sertifikası olmaması, saha kenarındaki tavrı nedeniyle eleştiriler arttı. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, yönetim kurulu toplantısında Yusuf Şimşek’e destek verilmesi yönünde karar alındığını söyledi. Şimşek’e verilen 7 maç men cezasının çok ağır bir karar olduğuna dikkati çeken Gencer, Tahkim Kurulu’na başvurduklarını anlattı.

Yusuf Şimşek’in cezasının kesinleşmediğini dile getiren Gencer, “19 yönetim kurulu üyesinden 1’inin dahi teknik direktör değişikliği yönünde söylemi olmadı. Her konuda yanındayız. Cezanın ağır olduğu ve gerekenin yapılması kararı çıktı. Şu aşamada hocamıza ceza vermeye kalkmamız yönetimimize yakışmaz. Bu yargısız infaza girer. Bekleyeceğiz. Gelişmeleri göreceğiz. Ceza 7 maç da olsa yönetim kurulu olarak Yusuf hocanın yanında olduğumuzu kendisine ifade ettik” diye konuştu.

Kırmızı beyazlı takımın Süper Lig’e yükselmesinde en büyük katkıyı Yusuf Şimşek’in ortaya koyduğunu belirten Gencer, Şimşek’e sahadaki bazı hareketlerinden dolayı uyarıda bulunduklarını söyledi. Gencer, Şimşek ile yaşadıklarından ders çıkararak, görevinin sadece futbolcularının iyi oynamasını sağlamak olduğunu, bunun dışında takımı destekleyen taraftara teşekkür edip, hakemin de hata yapabileceğini düşünmesi gerektiği konularını görüştüklerini kaydetti.

Antalyaspor’un son haftalarda yaşadığı puan kaybını da değerlendiren Gencer, lige yeni çıkan bir takım olarak hep başarıyı istediklerini söyledi. Gencer, “Antalyaspor’un daha iyisi olması için takımın puan kaybettiği maçlardan ders çıkaracağız. Zor bir döneme girdiğimiz görülüyor, ama Antalyaspor zor dönemi seven bir takım. Bu zor dönem olarak görülen süreçte hedefimiz ligin 12’nci haftasını 22 puanla tamamlamak” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle