Hoşgeldiniz  

Antalyaspor Özel uçakla Katar’a gitti

Semih Köken | 03 Ocak 2022 | Spor, Yaşam A- A+

TFF Süper Kupa Finali’nde Beşiktaş ile karşılaşacak Antalyaspor, özel uçakla Katar’a gitti. Kırmızı beyazlı takımın kaptanı Hakan Özmert ve takımın genç yıldızlarından Doğukan Sinik, kupayı Antalya’ya getirmek istediklerini söyledi

Özel uçakla Katar'a gitti
Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan Antalyaspor, siyah beyazlı ekibin ligde de şampiyonluğa ulaşmasıyla TFF Süper Kupa finalini oynamaya hak kazandı. Antalyaspor, bu sabah saatlerinde yaptığı antrenmanın ardından Antalya Havalimanı CIP girişinden özel uçakla Katar’a gitti. Antalyaspor kafilesinde sakatlıkları bulunan Doğukan Nelik, Harun Alpsoy ve Ufuk Akyol yer almadı. Kırmızı beyazlı takımda oyuncuların morallerinin yerinde olduğu dikkati çekti.

Bahar: Umarım kupayı alırız
Takımla birlikte Katar’a giden Antalyaspor Asbaşkanı Berkay Bahar, uçuş öncesi yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Bizim için heyecan verici bir durum. Çok uzun zamandır şehir olarak buna hazır olduğumuzu hissediyoruz. Umarım kupayı alır geliriz, temennimiz bu yönde. Oyuncularımız, teknik heyetimiz, yöneticilerimiz olsun kendimize güveniyoruz. İnşallah her şey gönlümüzce olur. Kupayla birlikte Antalya’ya dönmeyi umut ediyoruz” dedi.

Özmert: Kazanmayı çok istiyoruz
Şehir olarak heyecan içerisinde olduklarını ifade eden takım kaptanı Hakan Özmert, “Kazanmayı istiyoruz. Çok heyecanlıyız, inşallah iyi bir sonuç almak amacındayız. Takım olarak da hazırız. İyi de bir çalışma ortamımız var. İnşallah keyifli gider keyifli döneriz” diye konuştu.

Sinik: Kupayı istiyoruz
Takımın genç yıldızlarından Doğukan Sinik ise “Gayet iyi hazırlandık. İnşallah bu hazırlığımızı Katar’da gittiğimiz yerde yansıtmak istiyoruz. Kupayı almak istiyoruz. Finalde de iyi bir performans ortaya koymak amacındayım” dedi.

KEMERDEN MAÇA SADECE MUSTAFA GÜL ÖZEL UÇAKLA GİTTİ
✈️ Takımımızın Katar yolculuğu başladı.
+6
Mehmet Yalçın ve 150 diğer kişi
19 Yorum
2 Paylaşım

Beşiktaş, Süper Kupa için Katar’a gitti

SPOR Beşiktaş, Süper Kupa için Katar’a gitti.X

Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa maçı için Katar’ın başkenti Doha’ya hareket etti.

BEŞİKTAŞ, İSTANBUL (DHA) – SPOR Beşiktaş, Süper Kupa için Katar’a gitti

Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa maçı için Katar’ın başkenti Doha’ya hareket etti.

5 Ocak Çarşamba günü TSİ 20.45’te Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu’nda 2020-2021 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor’un karşı karşıya geleceği Turkcell Süper Kupa maçı öncesi Beşiktaş kafilesi, Doha’ya gitti. Siyah beyazlılar, saat 15.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden kalkan özel uçakla Doha’ya hareket etti.

Siyah beyazlı kafilede üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları gösteren Necip Uysal, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Salih Uçan ve Serdar Saatçı’nın yanı sıra Oğuzhan Özyakup da yer almadı.

SPOR Beşiktaş, Süper Kupa için Katar'a gitti 

SPOR Beşiktaş, Süper Kupa için Katar'a gitti 

SPOR Beşiktaş, Süper Kupa için Katar'a gitti

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle