Hoşgeldiniz  

Antalyaspor, çıkış arıyor

Semih Köken | 03 Kasım 2015 | Spor A- A+

ANTALYASPOR Antrenörü Yusuf Şimşek, Kayserispor maçını kazanmak istediklerini belirterek, “Kayserispor maçı bizim için çıkış olacak” dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Kayserispor maçı hazırlıklarına devam etti. Hasan Subaşı Tesisleri’nde antrenör Yusuf Şimşek yönetimindeki antrenmanda kırmızı beyazlılar, koşunun ardından top kapma, pas çalışması ve maç yaptı. Antrenmanda Can ile Chico takımdan ayrı çalıştı. FIFA’nın Gana’da gerçekleştirdiği etkinliğe davet edilen Eto’o antrenmana katılmadı. Antrenmanı kulüp başkanı Gültekin Gencer de izledi.

TELAFİSİNİ YAPACAĞIZ

Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek, Beşiktaş’a karşı farklı mağlubiyet sonrası Akhisar Belediyespor’a yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Akhisar Belediyespor maçına daha çalışıp, daha iyi konsantre olmaları gerektiğini vurgulayan Şimşek, “Bir an önce telafi yapmamız gerekiyor. İki maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz, telafi etmek elimizde. Bu hafta Kayserispor maçında telafisini yapacağız” dedi.

SORUMLU BENİM

Son iki haftada Antalyaspor’un rakiplerine yenilmesinde tek sorumlunun kendisi olduğunu dile getiren Şimşek, “Futbolcular sorumlu değil. Burada sorumlu varsa o da tek benim. Bu takımı sahaya çıkaran, onları hazırlayan, çalıştıran benim. O nedenle tek sorumlu benim” diye konuştu.

ELEŞTİRİLERE CEVAP

Antalyaspor’un aldığı mağlubiyetlerde cezası nedeniyle maçları tribünden takip etmesinin etkisi olmadığına değinen Şimşek, Bursaspor deplasmanında da cezalı olmasına rağmen 3 puan kazandıklarını hatırlattı. Şimşek, kendisine yönelik eleştirilere İnsanların kafasında ‘Cezalı takıma söz geçiremiyor’ diye düşünce var. Ama öyle bir şey yok. Söz geçirecek bir durumumuz yok. Cezalı olmamın takımı çok fazla etkilediğini düşünmüyorum” karşılığını verdi.

KAYSERİSPOR ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLACAK

Antalyaspor açısından Kayserispor maçının önemine dikkati çeken Şimşek, “Yeneceğiz. Başka, ikinci planımız yok. B planımız yok. Sadece tek planımız var. Kayseri maçını almak zorundayız. Çok kötü giden bir şey yok. Ligde 5’inci takımın 16, bizim 14 puanımız var. Sondan üçüncü takımın 6 puanı var. İnsanların dediği gibi takımın kötüye gitmesi gibi bir durum yok. Biz iyi yoldayız ama daha iyisini yapabiliriz. Kayserispor maçı bizim için çıkış olacak. Milli maç arasını iyi değerlendirip, önümüzdeki maçlara tek tek bakacağız” diye konuştu.

ETO’O GOL KRALI

Şimşek, Kamerunlu golcu Samuel Eto’o hakkında da şöyle konuştu:

İnsanlar bizi eleştiriyor. Geçen yıl Eto’o 38 maç oynamış, 6 gol atmış, şu an 10 maçta 8 gol atmış. Eto’o hem gol atıyor hem takıma ağabeylik yapıyor hem de takım lideri. İnşallah, Eto’o sezon sonu gol kralı olur, biz de ligi istediğimiz yerde bitiririz. Gomez ve Eto’o çok yetenekli futbolcular ama Eto’o’nun kariyeri Türkiye’de hiçbir futbolcuda yok.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle