Hoşgeldiniz  

Antalya seri peşinde

Semih Köken | 22 Kasım 2015 | Spor A- A+

ANTALYA ASAT Gençlik ve Spor Kulübü, Ampute Futbol 1. Lig 1. Grup’taki ikinci maçında yarın sahasında oynayacağı Ayyıldız Ampute Spor Kulübü’nü yenerek, galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol 1. Lig 1. Grup’ta yer alan Antalya ASAT Gençlik ve Spor Kulübü, yarın sahasında Ayyıldız Ampute Spor Kulübü ile karşılaşacak. Ligde oynadığı ilk maçında 3 puan kazanan Antalya temsilcisi, 2’nci maçında da galibiyeti hedefliyor. Hazırlıklarını tamamlayan Antalya ASAT Gençlik ve Spor Kulübü’nde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Antalya ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Tahir Güven, grubun en güçlü takımı karşısında zor bir maç oynayacaklarını söyledi. Sezon sonunda yeniden Süper Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini anlatan Güven, ligde galibiyet serisi elde ederek namağlup takım unvanı elde etmeyi istediklerini söyledi. Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını vurgulayan Güven, “Rakibimiz grubun en güçlü takımı. Zor maç olacak. Amacımız 3 puanla haftayı galip tamamlamak” dedi.

Güven, taraftarın tribünü doldurarak, zorlu maçta futbolcuları tezahüratlarıyla desteklemelerini talep etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle