Hoşgeldiniz  

Alanya’da motokros heyecanı

Semih Köken | 22 Kasım 2015 | Spor A- A+

ANTALYA’nın Alanya İlçesi’nde düzenlenen Red Arena Motosiklet Festivali ve Enduro Etkinlikleri renkli görüntüler oluşturdu.

Alanya Enduro Motokros Kulübü tarafından düzenlenen Red Arena Motosiklet Festivali ve Enduro Etkinlikleri, Alanya Belediyesi arkasındaki Galip Dere Plajı’nda hazırlanan parkurda yapılan sıralama turlarıyla başladı. Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde 20- 22 Kasım tarihlerinde düzenlenen etkinliğe, Almanya, Bulgaristan, İran ve Türkiye’den 60 sporcu katıldı. Organizasyonun ilk gününde, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve sporcular motosikletle şehir turu yaptı.

Yarışın sıralama turunda Türkiye’den İslam Yıldız en iyi süreyle birinciliği elde ederek yarınki yarışlarda ilk sırada başlama hakkı elde etti. İkinciliği Bulgar Teodor Kabakchiev, üçüncülüğü ise Alman Rene Diertrich kazandı. Yarışın ilk gün startını veren Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Dünyaca ünlü sporcular Galip Dere Plajı’nda yerini aldı. Rene Dietrich, Teodor Kabakchiev, Elesev Thomas ve Türkiye den İsmail Özgül de burada. Büyük kapışmalar yaşanacak. Tüm vatandaşları bu yarışı izlemeye bekliyoruz” dedi.

Etkinliğin son günü olan hard enduro yarışlarının startı yarın sabah Kızılalan mevkiindeki Hıdrellez Kilisesi önünde verilecek.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle