Hoşgeldiniz  

Rixos Mısır’da Tarkan rüzgarı

Semih Köken | 04 Ocak 2022 | Oteller, Turizm A- A+

Rixos Mısır’da Tarkan rüzgarı

Mısır’da ilk kez sahneye çıkan Megastar, şıklığı ve enerjisi ile konuklarını hem coşturdu, hem de büyüledi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan ve 22 şarkı seslendiren Tarkan, en sevilen şarkıları ile dünyanın dört bir tarafından gelen sevenlerine unutamayacakları bir yılbaşı konseri izlettirdi.

Megastar Tarkan, bu muhteşem gecede sahneye üç farklı kostümle çıktı. 5 bin metrekarelik açık hava konser alanında kurulan 750 metrekarelik devasa sahnede Megastar şarkılarıyla 2500 kişiye müzik ziyafeti çekti.

Rixos Premium Seagate’de gerçekleşen konser aynı zamanda Megastar Tarkan’ın yaklaşık 2 senenin ardından verdiği ilk konser olma özelliğini de taşıyor.

Rixos Mısır Otelleri CEO’su Erkan Yıldırım, “Bu muhteşem etkinliği dünyanın dört bir tarafından gelerek Rixos Premium Seagate’i tercih eden misafirlerimize sunmaktan heyecan duyuyoruz. Yeni umutların ve başlangıçların beklendiği 2022’yi, Türkiye’nin Megastarı Tarkan ile karşılamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Misafirlerimiz unutamayacakları bir yılbaşı gecesi yaşadılar” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle