Hoşgeldiniz  

OFLAZ TURİZM’DEN YÖRÜK PARKINA ZİYARET

SEMİH KÖKEN | 13 Mart 2014 | Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer’in en önemli acentelerinden birisi olan Oflaz Turizmin sahibi olan Ozan Güven’den Yörük Parkı’na ziyaret.

Güven, Yörük parkının Kemer turizmine olan katkısının tartışılmaz olduğuna dikkat çekerek, “ Kemer’de Alternatif turizmin önemli noktalarından birisi olan Yörük Parkı,  bölge açısından oldukça önem taşıyor. Biz de Oflaz Turizm olarak Yörük Parkı ile ikili işbirliği yapıyoruz ”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yörük Parkı İşletme Sahiplerinden Cemal İyicil, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “ Yörüklük  bölgemizin en önemli kültürlerinin başında yer alıyor. Parkımızda Akdeniz yöresinde 700 yılı aşkın geçmişi bulunan, günümüzde tüm özellikleriyle kaybolma noktasına gelen yörük yaşam tarzını yansıtıyoruz.  Kemer’de küçük burunda bulunan Açık Hava Folklor Müzemiz, günümüzde folklorik değer kazanan geleneksel yaşam tarzı, otantik dokusu ve folklorik atmosferini içinde özümleyen ziyaretçilere alternatif bir turizm anlayışı sunuyor” dedi.

ozyoruk002 ozyoruk001 ozyoruk003Yörük Kültürünü yansıtan Parkı her gün 100’lerce yerli yabancı turist ziyaret ediyor.  Parka gelenler, Yörük kültürünü yerinde görme şansı buluyorlar. Kıl çadırda dinlenip, gözlemelerini yiyorlar ve ardından muhteşem manzarasında Ayışığı ve Kemer sahillerini izleme fırsatı buluyorlar.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle