Hoşgeldiniz  

KETOB TAN İŞKUR İŞBAŞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Semih Köken | 10 Nisan 2016 | Oteller, Turizm A- A+

KETOB TAN İŞKUR İŞBAŞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

KETOB ve Türkiye Çalışma ve İş Kurumu Antalya İl Müdürlüğü işbirliği ile “İş kur İşbaşı Eğitim Programı” bilgilendirme toplantısı yapıldı.

ntalya’nın ‪#‎Kemer‬ İlçesi’nde turizmciler ve İş Kur yetkilileri bir araya gelerek yeni düzenlemeler ve eğitim programları hakkında bilgi aldılar.

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) ile Türkiye Çalışma ve İş Kurumu Antalya İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “İşkur İşbaşı Eğitim Programı” kapsamında yapılan bilgilendirme toplantısına otel sahipleri, genel müdürler ve insan kaynakları müdürlerinin katılımı ile ilçe merkezindeki Grand Haber Otel’de düzenledi.
Türkiye Çalışma ve İş Kurumu ‪#‎Antalya‬ İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanı Fadıl Demir tarafından yapılan bilgilendirmelerde özellikle programdaki yeni düzenlemeler ve programın uygulanması ile ilgili açıklamalar yapıldı.

Açıklamaların ardından ise İş ve Meslek Danışmanı Fadıl Demir turizmcilerin yeni düzenlemeler ile ilgili olarak sorduğu sorulara cevap verdi.
Düzenlenen organizasyon ile ilgili olarak açıklama yapan ‪#‎KETOB‬ Başkan Vekili Şener Gürler; “KETOB olarak, İş Kur yetkilileri ile ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz bu toplantının biz turizmcilere özellikle yenilenen düzenlemeler ile ilgili olarak daha sonra sıkıntı yaşanmaması yönünde büyük katkı sağlayacağını düşünmekteyiz.

Bu tür organizasyonlar ile de Birlik üyesi otellerimizi bilgilendirme çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Ketob Kemer'in fotoğrafı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle