Hoşgeldiniz  

KEMERİN ROBİN HOODU “MUSTAFA KILIÇ”

Semih Köken | 16 Mart 2017 | Oteller, Turizm A- A+

KEMERİN ROBİN HOODU “MUSTAFA  KILIÇ”

Kemerin turizmcilerinden olan Mustafa  Kılıç Robin Hood gibi her yıl kış aylarında otellerini ziyarete gelen misafirleri ile onların ülkelerinde buluşmaya devam ediyor.

Müşterileriyle yakından ilgilenen ve bu sayede arkadaşlık bağlarını güçlendiren Kılıç yine bu sene Rusya ya giderek oradaki dostlarıyla buluştu.

Her yıl kendi otelinde ağırladığı misafirlerini bulundukları şehirlerde ziyaret eden Mustafa Kılıç bu yıl Moskova da yaşayan  Artur ve Natalya çiftinin misafiri oldu.Kılıç güzel bir gece geçirdiklerini belirterek “Artur, eşi Natalya ve kızı olan Olga’ya da teşekkür etmek istiyorum, hepsi de Moskova’daki konaklamamızı çok ilginç ve unutulmaz yapan gerçek Rus misafirperverliği için otelimizdeki uzun süreli konuk oldular. Onlara misafirperverlikleri için teşekkür ederim ve yeniden Türkiyeye beklediklerini “dile getirdiler

Хочу поблагодарить за настоящее русское гостеприимство постоянных гостей нашего отеля Артура, его жену Наталью и их прекрасную дочь, а также нашу постоянную гостью Ольгу, которые сделали мое пребывание в Москве очень интересным и незабываемым. Спасибо за потраченное время на организацию программы пребывания и посещение ресторана русской кухни. Общение с Вами было очень приятным!

******

I want to say thanks to Artur, his wife Natalya and their daughter, also to Olga , who all are the long – term guests in our hotel for the real Russian hospitality, which made my stay in Moscow very interesting and unforgettable. Thanks for the time spent on entertaining program preparation and visiting the Russian restaurant . The communication with you was very pleasant !

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle