Hoşgeldiniz  

Kemer’de turist cinneti

SEMİH KÖKEN | 26 Mayıs 2014 | Kemer Güncel, Oteller, Siyaset, Turizm A- A+

Kemer’e tatil yapmaya gelen Rusya Federasyonu vatandaşı Muhammed Murat Musakaev, votkayı fazla kaçırınca olay çıkardı. Bir işhanının tepesine çıkan Musakaev, eline ne geçirdiyse aşağıya attı. Dağıstan asıllı Musakaev risk alarak çatıya çıkan polisler tarafından güçlükle yakalanıp karakola götürüldü.

Kemer’e 18 Mayıs’ta gelen Muhammed Murat Musakaev (39), Merkez Mahallesi Karayer Caddesi Kaymakamlık Lojmanı karşısındaki Parus Oteli’ne yerleşti. Dün akşam bayan arkadaşlarıyla birlikte votka içtiği ileri sürülen Musakaev, dengesiz hareketlerde bulunup taşkınlık yapınca çevreden rahatsız olanlar tarafından polis çağırıldı. İddiaya göre, polise direnen Musakaev, biber gazı kullanılarak yakalandı.

YOLDA SIZDI UYANDIRILINCA ÇILDIRDI

Liman Caddesi’nde bulunan Merkez Polis Karakol Amirliği’ne götürülürken aniden kendisini kaybederek yere yığılan Musakaev, bir süre sızdı. Ambulans çağırılarak kendisine getirilmeye çalışılan turist, birden ayağa fırlayarak Atatürk Caddesi’ndeki İsa Konuk İşhanı’na girdi. Eline ne bulduysa polislere atmaya başlayan Musakaev’i sakinleştirme çabaları sonuç vermedi ve bir süre cevap vermeyen adamın, binanın çatısına çıktığı, çevreye atılan taş ve eşyalarla anlaşıldı. İş hanının bir bölümünde lojman olarak kullanılan dairelerde yaşayanlar dehşet içinde ne olduğunu anlamaya çalışırken polis çevredeki vatandaşları binaya yaklaşmamaları pencerelerden uzak durmaları konusunda uyardı. Bina önündeki polis araçları uzağa çekildi. İsa Konuk İşhanının bitişiğindeki işhanının binasına geçen turistin attığı eşyalar ve düştüğü yerdeki mağazaların güneşlik ve duvarlarında hasar meydana geldi.

YAŞAMAK İSTEMİYORUM

Bir başka binanın çatısına çıkan Musakaev’i sakinleştirmeye çalışan bir vatandaş, Rusça “Aptal, keskin nişancılar gelip seni vuracak” diye bağırınca Musakaev “Gelsin vursunlar, yaşamak istemiyorum” diye cevap verdi. Çatıda devamlı yer değiştiren Musakaev’in yakalanması, sürekli yer değiştirmesi ve karanlık yüzünden zaman aldı.

TEPKİ GÖSTERDİLER

Binada kalan bazı vatandaşların balkonlara sığındığı olay, polislerin çatıya çıkarak Musakaev’i yakalamalarıyla sona erdi. Kelepçe takılarak yakındaki karakola götürülen çılgın turistin linç edilmesini polis güçlükle önledi. Karakola kadar olayı takip eden vatandaşlar, polisin uyarısı üzerine dağıldı.

KAYNAK :http://www.bizimantalya.com/haber-54973-_Kemerde_turist_cinneti_#.U4MMUXK0MtY

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle