Hoşgeldiniz  

KEMER DOUBLE TREE BY HİLTON AÇIKLAMA

Semih Köken | 27 Ekim 2021 | Oteller, Turizm A- A+

Tamer Önaldı: Zor bir dönemde iyi bir sezon geçirdik

Kemer’in kalbinde, özel plajıyla ultra her şey dâhil hizmet veren DoubleTree by Hilton Antalya Kemer, Food Hall İstanbul’da düzenlediği toplantıyla turizm sezonunu değerlendirdi.

Dünyayı etkisi altına alan Covid 19 salgınının olumsuz etkileri nedeniyle durgun geçen 2020 sezonunun ardından yoğun ve başarılı geçen 2021 yaz sezonunun değerlendirildiği toplantıda; yeni dönem stratejiler, turizm trendleri ve otel acente iletişimi konuları masaya yatırıldı. DoubleTree by Hilton Antalya Kemer Genel Müdürü Tamer Önaldı, HSC Capital Finans Direktörü Erol Torun, DoubleTree by Hilton Antalya Kemer Satış Pazarlama Direktörü Çılga Avcı, DoubleTree by Hilton Antalya Kemer Departman Müdürleri, ETS Tur Otel Yönetim Direktörü Bora Genç, ETS Tur Yurtiçi Operasyon Müdürü Cihan Yeleser, ETS Tur& Hotel Agent Alternatif Satış Kanalları Müdürü Birnur Rahimoğlu Atakan’ın katıldığı değerlendirme toplantısında pandemi döneminde çalışanların özverili çalışmaları vurgulanarak, kurum içi iletişim ve çalışan motivasyonunun üst düzeye çıkarılmasının önemi üzerinde duruldu.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Double Tree by Hilton Antalya Kemer Genel Müdürü Tamer Önaldı, “Öncelikle Food Hall İstanbul’a ev sahipliği için teşekkür ederim. Zor bir dönemde iyi bir sezon geçirdik. Bu başarıda çalışanlarımızın ve paydaşlarımız büyük emeği var. İç pazardaki partnerimiz ETS Tur’a özellikle teşekkür etmek istiyorum. ETS Tur’un değerli yöneticileri bugün değerlendirme toplantımıza da katılarak bizleri çok mutlu ettiler. Pandemi dönemi otel, restoran ve kafe sektörü için bir dayanıklılık testi oldu. Hem ekonomik hem de duygusal olarak çok zor bir dönem geçirdik. Buna rağmen ortaya çıkan kriz ve yeni normal süreciyle baş etme stratejileri geliştirebilen; uyum sağlama, krizlere karşı esneklik gösterebilme yetenekleri olan yapılar güvenli turizm dönemiyle birlikte yeniden ayağa kalkmaya başladı. Bu dönemden edindiğimiz tecrübe ve turizmde değişen tüketici davranışını göz önünde bulundurarak 2021-22 kış sezonu için hazırlıklarımızı da tamamladık. 2021-22 kış sezonunda Kemer’in güzelliklerini Hilton konforu ile yaşamak ve keyifli bir yılbaşı tatili yapmak isteyen tatilciler ile modern toplantı salonlarımızda toplantı yapmak isteyen toplantı gruplarına ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyacağız. Güvenilir ve konforlu bir tatil için herkesi Double Tree by Hilton Antalya Kemer’e bekliyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle