Hoşgeldiniz  

Kaleiçi ve Altınbeşik Mağarası Almanya’da Tanıtılıyor

Semih Köken | 10 Mart 2016 | Oteller, Turizm A- A+

Kaleiçi ve Altınbeşik Mağarası Almanya’da Tanıtılıyor

Antalya belediyeleri dünyanın en büyük turizm fuarlarından ITB Berlin’de stant açtı

Kaleiçi ve Altınbeşik Mağarası Almanya'da Tanıtılıyor

Antalya belediyeleri dünyanın en büyük turizm fuarlarından ITB Berlin‘de stant açtı. Kaleiçi, Üçkapılar, Altınbeşik mağarası gibi tarihi ve doğal değerlerin tanıtımı yapılıyor.

Muratpaşa Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarı olarak adlandırılan ITB Berlin‘e Kaleiçi ve Üçkapılar konseptiyle katıldı. Hadrian (Üçkapılar) modelinin yeraldığı Muratpaşa Belediyesi standı, fuarın ziyarete açıldığı andan itibaren ilgi odağı oldu. Standı ziyaret edenlere bilgilendirildi ve Antalya‘ya davet edildi.

Ziyaretçilere Kaleiçi Rehberi ve Kaleiçi Kültür Haritası armağan eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Kaleiçi bir marka. Kentimize gelen turistlerin Kaleiçi’ni mutlaka görmeleri gerektiğini anlatıyoruz. Kaleiçi özelinde kentimizin tanıtımına da katkı sağlıyoruz.” dedi.

İBRADI VE KEMER DE STANT AÇTI

Fuarda stant açan bir başka kurum da İbradı Belediyesi oldu. Alternatif turizm bölgesi olma yolunda ilerleyen ilçenin en önemli doğal değeri Altınbeşik mağarası ile düğmeli evler ziyaretçilere tanıtılıyor. İbdarı standını ziyaret edenlere broşürler, kartpostallar ve kitaplar hediye ediliyor.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru Altınbeşik Mağarası, İbradı‘nın bilinirliğini artırmak ve turizmde hak ettiği öneme kavuşmasını sağlamak için çalıştıklarını söyledi. Küçükkuru, “ITB Berlin 2016 Uluslararası Turizm Fuarı gibi uluslararası organizasyonlarda yöreye özgü değerlerimizi tanıtarak daha çok insana ulaşmaya çalışıyoruz.” ifadesini kullandı.

Misafirlerine 50. defa kapılarını açan ITB Berlin Fuarı’nda stant açan Kemer Belediyesi de ziyaretçilerine bölgenin tanıtımını yaptı. Fuara 180 civarı ülkenin katıldığını dile getirenKemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, fuar ziyaretçilerine ilçeyi tanıttıklarını söyledi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle