Hoşgeldiniz  

HOTELLERE KALİFİYELİ PERSONEL DESTEĞİ

Semih Köken | 21 Aralık 2021 | Oteller, Turizm A- A+

İş Garantili Turizm Okulu

Ülkemizde son yıllarda turizm sektöründeki  hotellerde  ve tüm departmanlarda çalışan personellerin yarısından fazlası yabancılardan oluşmaktadır

Hotellerin yabancı personelleri tercih etmelerindeki en büyük etken ise birden fazla Yabancı dil konuşmaları , yabancı dillerinin iyi ve çok iyi seviyede olması, bölümlerinde deneyimli olmalarıdır.

Türk vatandaşların ise  hotellerde çok fazla iş imkanı bulamadıkları bir dönemden geçiyoruz. Türk vatandaşlarının  eğitimli ve departmanlara göre deneyimli olmaları için VENERA GRUP olarak  turizmin başkenti Antalya’da  yaptığımız büyük çaplı bir arge sonucunda  Akdeniz-Ege-İç Anadolu bölgesi hotellerde karşılaştığımız sorunlar hep aynı NEDEN TÜRK PERSONEL değil?  Bizde bu soru ve sorunlar ile yola çıkarak 6 ayrı departman ile  RESEPSİYON-HOUSEKEPPİNG-GARSON-BARMEN-MUTFAK YARDIMCI ELEMAN-MEYDAN TEMİZLİKLERİ bölümleri konusunda tecrübeli, deneyimli ,sertifika sahibi eğitmenler ile anlaşarak ,sezona kadar asgari 350 mezun öğrencimize %100 iş garantisi sunarak maksimum 45 gün sürecek eğitimler ile Nisan başına kadar hızlı bir şekilde hazırlıklarımız devam etmektedir. Akdeniz’de bir ilk olacak olan ATLAS TURİZM OKULU vereceği sertifika ile Türk personellerinin yurt dışında çalışması için göndermek hedeflerimiz arasında yer almaktadır.

Tek hedefimiz Akdeniz Bölgesinde bir ilk olacak olan ATLAS TURİZM OKULU sayesinde ülkemizin vatandaşlarını daha kaliteli bir turizm eğitimi ile deneyimlerini artırmak ve dil desteği ile hotellerde yerli personellerimizin de aranan kriterde olması.

2022 senesi turizm sezonuna  45 günlük eğitim sonucu tecrübeli, diksiyon ve hitabeti çok daha iyi olan yurdum insanımızın bu yarışı bırakmadıklarını ve sonuna kadar Türkiye turizminde hotellerde ATLAS TURİZM OKULU sayesinde kaliteli bir çalışma anlayışıyla devam edeceklerinin bir göstergesidir.

Hotellerde çalışan departmanların okulumuzda meb onaylı sertifikası ile kursiyerlerimize 5 * hotellerde aşamalı olarak %100 iş garantisi sunmaktayız.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle